Herkese Merhaba ,
Vue ve Inertia ikilisine bayılıyorum , herhangi bir üyelik paketi (jetstream,breeze gibi ) kullanmasamda laravelde vue ve inertia ikilisi ile kurup devam etmekten yanayım SPA'nın verdiği tat gerçekten çok hoş hatta bir forum konusunda @mgsmus bey laraveli nasıl kullandıgını anlatmış , biraz teknik detay fazlaydı ama kabaca laraveli APİ olarak kullanarak endpointler oluşturarak vs detaylı bir açıklama vermişti forum konusunu unuttum ama çok hoşuma gitmişdi o seviyeye gelmek istiyorum (umarım).
Tekrar @mgsmus beyden bir alıntı yaparak sormak istiyorum , hemen belirteyim konu laravel 8 de apı kullanımıydı ve şöyle bir cevap vermiş
Web sayfasını React, Vue, Angular… gibi bir javascript framework kullanarak hazırlamanız lazım. O yüzden kodlama mantığınız da değişmeli. Blade ile çalışmak ve örneğin Vue ile çalışmak farklı bir mantıkla hareket etmeyi gerektiriyor.
Biraz uzattım üzgünüm ama sormak istediğim doğru yoldamıyım yanlış yoldamıyım sorusu . ? Bir e ticaret sitesi kodlamak istiyorum ancak neredeyse tüm örneklerde Blade ile çalışılmış , örneğin kategori ekleme yada kullanıcı rol ekleme gibi bir sayfanın nasıl olması gerektiği ile ilgili örnek birşeyler aradıgımda karşıma pek SPA çıkmıyor , yok düzeltiyorum çıkıyor ama sadece küçük uygulamalar çıkıyor , komplike bir baştan sona Vue + INERTİA ikilisi tercih edilmiş bir e ticaret sistemi yok yada JEtstream kullanılarak yapılmış tamamlanmış bir uygulama bir video serisi yok olanda çok ufak çaplı örnekler tüm bunlar yüzünden yanlış yolda oldugumu düşünmeye başladım acaba Vue ve Inertia bu tarz kullanım için uygunmu değil yoksa çok yeni diyemi yada uygulamada zorluk oldugu içinmi tercih edilmiyor . ?