Laravel Türkiye Discord Kanalı Forumda kod paylaşılırken dikkat edilmesi gerekenler!Birlikte proje geliştirmek ister misiniz?

Merhaba, oracle cloud üzerinde bir sunucum var ubuntu 22.04 ve arm kurulu. Cloud Panel kurdum ve sitem sıkıntısız çalışıyor. Ancak FTP ile bağlantı yapamıyorum. Bunun için ayrı bir port falan mı açmamız gerekiyor yoksa başka bir ayarı mı var bilemedik. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
EDİT: https://www.youtube.com/watch?v=g_lkBoqxXEU bir video buldum ancak başarılı olamadım.

• mgsmus bunu yanıtladı.
  • FTP Portu eğer değiştirmediyseniz 21'dir ve networking resources üzerinden açılması gerekir.
    Aynı anda birden fazla dosya transferi yapmak için 60000-60500 gibi bir aralığı ftp uygulaması ayarından tanımlayıp bu portları da açmak gerek. Deneyin yapamazsanız yardımcı olurum.

FTP Portu eğer değiştirmediyseniz 21'dir ve networking resources üzerinden açılması gerekir.
    Aynı anda birden fazla dosya transferi yapmak için 60000-60500 gibi bir aralığı ftp uygulaması ayarından tanımlayıp bu portları da açmak gerek. Deneyin yapamazsanız yardımcı olurum.

sineld Portların hepsini açmıştım dediğiniz gibi sunucuya bağlanmıyordu. Açtığım bütün portları silip tekrar açtım IP güncelledim cloud panel üzerinden yeni ftp kullanıcısı açtım sorun çözüldü. Aralık olarak ise 49152-65534 verdim.