Laravel Türkiye Discord Kanalı Forumda kod paylaşılırken dikkat edilmesi gerekenler!Birlikte proje geliştirmek ister misiniz?

Kullanıcı karttaki bir hikayeyi beğendiğinde "kaydet" butonu ile hikayeyi kaydediyor. Bunu .js dosyamda savePost olarak yapıyorum. Ancak kullanıcı kayıtlı değilse "location.replace(APP_URL + "/login")" olarak yönlendiriyorum.

Ana sayfada /login yerine bir modal'a yönlendirmek istiyorum. Bunu bir session veya başka bir şey olarak yapmam mümkün mü?

function savePost(t) {
    $.ajaxSetup({
        headers: {
            "X-CSRF-TOKEN": $('meta[name="csrf-token"]').attr("content")
        }
    });
    $(this);
    $.ajax({
        url: APP_URL + "/save_favorite",
        type: "POST",
        dataType: "json",
        data: {
            item: t,
            _token: $('meta[name="csrf-token"]').attr("content")
        },
        success: function(e) {
            1 == e.bool ? $("#save-icon-" + t).removeClass("text-muted").addClass("icon-filled") : 0 == e.bool && $("#save-icon-" + t).removeClass("icon-filled").addClass("text-muted")
        },
        error: function(e) {
            location.replace(APP_URL + "/login")
        }
    })
}

TurgutEfeYksel /login yerine anasayfaya yönlendirmek ve session ile yakalayıp modal açtırmak istiyorum.

takix Anasayfaya yönlendirirken bir url parametresi ile yönlendirip bu parametreye göre anasayfada modal açtırabilirsin.

takix merhaba bunun en sexi yolu kayıtlı kullanıcı kontrolu yapıp buton veya link için şöyle yapmalısın. Kayıtsız kullanıcı için modal click eventi kullanıcı ise kaydet buton eventine yönlendirme yapacak.