Arkadaşlar bende sentry 2 ile cebelleşiyorum ben giriş yapma üye olma konularını aştım

bana izinler kısmı lazım fakat bu kısımla ilgili nasıl yapacağımı bulamadım. yapmak istediğim bir çok insanla aynı aslında moderatör giriş yaptığını varsayalım create,update,delete,view iznleri olduğunuda düşünelim öncelikle ben route kısmını bu izinler ile nasıl kontrol edecem 2. diğelimki view izni var görüntülediği kısımdada sil butonu olsun ama delete izni olmasın doğal olarak tıkladığında hata alacaktır. Bir şekilde hata ekranı ayarlanır ama hiç sil butonunu göstermemek daha mantıklı geliyor sil butonunu nasıl kapatırım
@sakarya da aslında benim gibi bunların nasıl yapılacağını nasıl bir yol izlememiz gerekdiğini düşünüyor. senrty 2 izinler kısmını internette,youtube da anlatan hiç kimse bulamadım(kaynağı türkçe aramıyorum bu arada hangi dilde olursa olsun bulayımda

)
Burda bir paylasım yapılırsa bir çok kişinin bende dahil sentry 2 hakkında kafası netleşecek, yada daha önceden böyle bir anlatım konusu yada bir konu açılmışsa bizi yönlendirirseniz sevinirim.
Şimdiden yardım edenlere etmeyenlere teşekkurler.