Laravel Türkiye Discord Kanalı Forumda kod paylaşılırken dikkat edilmesi gerekenler!Birlikte proje geliştirmek ister misiniz?
Merhabalar,

Laravel 4 için uygulamanızda yapılan isteklere analiz yapacağınız bir paket geliştirdim. Ahir/Velocity

Kurulumdan sonra yapacağınız bir kaç ayarla birlikte her controller işleminin ne kadar sürede sonuçlandırıldığı ve ne kadar bellek tükettiği veritabanına kaydedilmekte. Kayıt görüntülemek için de ayrıca bir listeleme sayfası paket içerisinde mevcut. GitHub sayfasından detayları görebilirsiniz. Öneri ve eleştirilerinize açığım.

İlginç bir çalışma olmuş. Acaba buna benzer başka bir eklenti varmıydı laravelde?

Githubda izlemeye aldım. Zaman buldukça incelemeye çalışacam.

Bu arada eline sağlık
Teşekkür ederim.

Kendim geliştirmeden önce araştırdım biraz aman ben rastlayamadım. Daha çok debugbar gibi eklentiler var. Anlık olarak. Bunun farkı sürekli kayıt altına alması. Beta yayınlarda canlı üzerinde de çalıştırmayı düşünüyorum ki kullanıcı işlemlerinde de analiz yapabileyim.

Bunun yanında New Relic gibi çözümler de mevcut ve tabii çok daha sağlıklı, çok daha detaylı. Ama ücretli. Tabii benim yazdığım bu bahsettiğimin çok daha minimali kaldı yanında.

Fırsat buldukça ben de geliştirmeye çalışacağım. Pull request'leri de bekliyorum.
2 ay sonra
Yaptığınız uygulamayı çalıştıramadım acaba bir yerde mi hata yaptım ? Sadece tasarım var geri kalan yerler boş
Gayet başarılı gibi duruyor. Şu an böyle bir şeye ihtiyacım yok ama bir kenara yazdım. Gayette şık duruyor
Geliştirmelerinin devamını diliyorum.
bir ay sonra
Eline sağlık hocam güzel olmuş.