Laravel Türkiye Discord Kanalı Forumda kod paylaşılırken dikkat edilmesi gerekenler!Birlikte proje geliştirmek ister misiniz?

Merhaba , beni çalışırken deli eden hata.

Son zamanlarda sıklıkla bu hatayı almaya başladım. ve çalışma esnasında düzeltmem 2-3 saatimi falan alıyor. Yeri geliyor sunucuya dosyaları gönderip sürekli kontroller yapıyorum ancak genelde siteyi açsa bile ajax ile yaptığım get isteklerini bu hata yüzünden alamıyorum. (SORUN SADECE ÜZERİNDE ÇALIŞTIĞIM SİTEDE OLUYOR) Sorunun kaynağı nedir anlayamadım. Ancak detaylandıracak olursam sorun kesinlikle internet ağı üzerinde oluşuyor. Çünkü pc den başka bir internet ağına bağlandığımda herhangi bir sorun yaşamıyorum. Ya da telefondan sorun yaşadığım ağ üzerinden girmeyi denediğimde yine başarısız oluyorum. Daha önce bu sorunu yaşamış ve kurtulmuş olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.

caglar_kocak Şimdi dikkatimi çekti , gönderdiğim isteklerde verifying you are not a robot şeklinde bir cevap dönüyor bazen ve ondan sonra bu hata oluşuyor. neden gönderdiğim get isteğine bu cevabı dönüyor olabilir ?

2 ay sonra

Çağlar merhaba bu olayı bende yaşadım. Sorunu iki aşama ile çözdüm.

• eğer download.js adında bir eklenti dosyası kullanıyorsan bu soruna neden oluyor.
    • ayrıca post işleminden dönen değerin sonuna exit yada die komut ile bitirme işlemini yaptım.