koti42 bu şekilde ki route yapıları nasıl oluşturuluyor acaba istediğimiz ismi versek de o gideceği rotayı buluyor gibi ama nasıl yapılıyor anlamış dğeilim
mgsmus koti42 BoraN7 dediği gibi de yapabilirsiniz ya da \App\Providers\RouteServiceProvider::boot() içerisinde de halledebilirsiniz.
mizraklar koti42 merhaba Bu kısımda ben iki yol izliyorum. Çok fazla rota yoksa routes klasörü içinde her modül için klasör açıp detault olarak web.php ekliyorum daha sonra routeprovider içine ekliyorum. Çok fazla route varsa bir costum klasör açıp içinde bir global autoload oluşturup bırakıyorum. Sonra sadece module ait <modül adı>.php dosyası oluşturuyorum sistem bunu dinamik olarak görüyor. Bunu hepler ve 3. Parti classlar içinde kullanıyorum.
BoraN7 Laravel Breeze i örnek alabilirsiniz. Routes klasörü içinde farklı dosyalar hazırlayıp ana dosyada web php ye dahil edebilirsiniz. https://github.com/laravel/breeze/blob/1.x/stubs/default/routes/web.php Satıra dikkat edin. Benzer mantik ile kurabilirsiniz diye düşünüyorum.