mizraklar Merhaba, Daha önce MNG kargo entegrasyonu yapan arkadaşlar bilgi verebilir mi? MNG kargo barkod oluşturma apisini kullanıyorum webde boş ekran dönüyor. Postman da ise 1 dönüyor. Barkodu görebilmek için yapılması gereken ilave bir işlem var mı?
mgsmus mizraklar Gerekli header parametrelerini göndermiyor olabilirsiniz, mesela Content-type: application/json gibi. Postman, Insomnia gibi istemciler bu gibi şeyleri otomatik ekler. Elbette yazdığınız kodu da görmek lazım.
mizraklar mgsmus Merhaba kod kısmını kullanmıyorum. Mobil cihaza entegre edeceğim için doğrudan firmanın verdiği api link üzerinden header paramtreleri ve paket bilgilerini gönderiyorum.
mgsmus mizraklar Daha önce kullanmadığım için bilgim yok, teorik konuşuyorum, dokümanlarına bakmak lazım.
mizraklar mgsmus merhaba. Benimde daha önce hiç ihtiyacım olmadı. İlk kez lazım oldu kodun, linkin nasıl davrandığı konusunda da bilgimde yok sayılır. Api zone arayüzde ki bilgilere göre işlem yapıyorum 😔 destek yazınca da dönüş de olmuyor. Uğraşıyoruz işte ☺️