Laravel Türkiye Discord Kanalı Forumda kod paylaşılırken dikkat edilmesi gerekenler!Birlikte proje geliştirmek ister misiniz?

Arkadaşlar junior bir PHP laravel developer'dan ne bekliyorlar? Firmalar bir junior developer'dan projenin hangi kısımlarında geliştirmesini beklerler ya da bir junior dan al şu projeyi baştan sona kadar yap teslim et gibi bir beklenti mı var? Yani iş ilanlarında onu da bil şunu da hepsini bil gibi bir arayış olduğunu görüyorum. Bir de şu maaş konusu, bir junior PHP laravel geliştirici olarak ne kadar maaş beklentim olmalı.

Tasdemir Düşünmeniz ya da korkmanız gereken bir konu değil. 1 aya yakın bir süre alışma süreci olur, küçük tasklar ile başlarsınız. size her konuda yardımcı olurlar, siz de sorarsınız. Önemli olan çaba göstermeniz.

Başlangıç maaşı konusunda bir şey diyemiyorum ama düzgün bir yer ise, sizde çaba ve gelecek görüyorlarsa birkaç ay sonra iyileştirme adı altında maaşınızı arttırırlar. (Eğer piyasanın altındaysa)

Paranın değil mutluluğun peşinde koşun.

Tasdemir Bende senin gibi düşünüyordum aradan 5 gün bile geçmeden bir iş teklifi aldım junior pozisyonu için çok heyecanlıydı 😃 ilk başta çok ufak bir 2 iş verdiler zorlanmadım yaptım yavaş yavaş iş yoğunluğu arttı. takıldım mı evet takıldım mgsmus mustafa abi bu konu da bana çok yardımcı oldu forum da her konu açtığım da ayrıca patronum da her zaman yardımcı oldu 4. ayımı doldurdum 5'e dönüyorum ve emin ol başladığım noktadan çok daha ileri bir noktaya ulaştım çok farklı bakış açılarıyla korkmadan kendi kararlarımı vererek kodumu yazabiliyorum. onun için korkma fazla bir şey beklemiyorlar ilk girdiğin de.

koti42 İlk maaşın ne kadardı acaba? piyasa ölü diyorlar bu doğrumu? (maaş taraflı söylüyorum)

dinar Maaş konusunda açıklama yapamıyacağım ama asgari ücretten aşağı değil onu söylesem yeterli bence.