muhammed Merhaba, cevap için teşekkürler.
Bu şekilde kullanmam mümkün olmadığından data[e_d].v şeklinde dizi oluşturup o şekilde kullandım ve component içinde tanımlayıp gösterdim. Güncelleme yaptırırken de wire:keyup ile component içinde bir fonksiyon çağırıp o şekilde güncelleme yaptırdım. Çok uzun bir kullanım oldu. Sizin dediğiniz şekilde kullanma şansım varsa değiştirmeyi düşünüyorum ancak henüz bir şey bulamadım.
Tek bir input 3 değere bağlı ve bunlar e, d ve v değerleri. Yani bu değerleri mutlaka wire:model içinde belirtmem lazım. Çünkü input ekrana basılıyor ancak veritabanında bu değerlerde kayıt yoksa yeni kayıt oluşturuluyor. Varsa kontrol edilip güncelleme yapılıyor. Öneriniz varsa dinlemek isterim. Tekrar teşekkürler.
<x-form.input
class="p-1"
wire:keyup="storeInputs({{ $employee->id }}, '{{ $year . '-' . $month . '-' . $day }}', '{{ 'value' }}')"
wire:model="inputs.{{ $employee->id . '_' . $servicePlanId . '_' . $year . '-' . $month . '-' . $day }}.value"
type="text" />
Şu şekilde gönderdiğim wire:model değerini component içinde yakalama şansım varsa aslında işim çözülmüş oluyor ancak o kadar çok zaman kaybettim ki bununla ilgili düşünemiyorum 😀