mgsmus
Hocam , head kısmına koyamıyorum. Çünkü component yüklendiği gibi ilgili script dosyasını illa 1 defa çalışması lazım. İlgili kısımlar yüklendiğinde ajax isteklerimin hem çalışması lazım , hem de select2 ve datatable olarak işlediğim kısımların ataması yapılması gerekiyor.
Inline olarak kullan kısmını anlayamadım.
https://laravel-livewire.com/docs/2.x/events#browser
Burada ilgili component eventı ateşlendiğinde AlpineJS'nin eventı yakalama işlevi ile aslında durum yakalanıyor ona göre component yükleniyor. O sırada da stack olarak scriptleri yakalayabileceğimi düşündüm. Dediğiniz gibi src olarak çekemiyorum. Ya burada script dosyaları içerisine yazmam lazım. Ya da bu yaptığım gibi kullanmam gerekiyor.
AlpineJS allows you to easily listen for these window events within your HTML:
<div x-data="{ open: false }" @name-updated.window="open = false">
<!-- Modal with a Livewire name update form -->
</div>
İlerleyen zamanlarda düzeltmek adına sadece bir soru sormak istiyorum. Şayet bu şekilde kullanım yapmayıp livewire tarafından çektiğim dynamic componenti event olarak yukarıdaki gibi yakaladığımda farklı bir js kütüphanesi ile js veya css dosyalarını anlık olarak yükleme veya değiştirme şansım varsa yama yapayım olmaz mı 😃
Livewire ile birlikte diğer js kütüphanelerini de aynı anda birbiri ile entegre etmem yanlış mı olur ?
Şu an zamansal açıdan da sıkışık bir proje aşamasında olduğum için hem doğru hem de hızlı bir çözüm bulmaya çalışıyorum. Yanlış düşündüğüm bir nokta varsa düzeltin lütfen 🙂