zfrtemel Merhaba arkadaşlar geçenlerde bir hostinge ftp ile bağlandığımda projenin sadece blade dosyalarını gördüm herhangi bir controller dosyası mevcut değildi bu nedir acaba bilginiz var mı? bende projemi hostinge atarken nasıl bu şekilde yapabilirim?
EgoistDeveloper Olası sebepler Verilen FTP hesabı sadece belirli bir klasöre ve altındakilere erişim izni vardır. Eğer bir tema ise sadece tema klasörününe erişebilen bir FTP hesabı olabilir. Şuradaki gibi laravelin blade'inin stand alone sürümünü kullanıyordur. Benzeri bir template engine kullanılıyordur. Bende arada sadece template engine lazım oluyorsa bu kütüphane ile işimi görüyorum ama mutlaka bir index.php tarzında bir giriş notkası olmalı. Sonuçta hangi route'a göre hangi view render edilecek bilmemiz gerekiyor. Router yoksa bile router olarak .htaccess kullanılmış olabilir.
zfrtemel cevabınız için teşekkür ederim. bende başta izinlerle alakalıdır diye düşündüm ancak başka bir şekli var mı öğrenmek istedim tekrardan teşekkür ederim