Laravel Türkiye Discord Kanalı Forumda kod paylaşılırken dikkat edilmesi gerekenler!Birlikte proje geliştirmek ister misiniz?

Kurs sahibi Hint ,Malezya yada Bangladeş gibi lokasyonlardan ise ingilizcesi berbat oluyor ingilizcelerinin berbat olduğunu kendileride bildiği için anlattıklarının anlaşılabilmesi için inanılmaz bir çaba gösteriyolar , anlattıkları konunun her türlü varyantını mutlaka uygulayarak gösteriyolar .Sanırım iç sesleri "yetersiz ingilizcem var anlatamıyorum birde şöyle göstereyim "mi? diyolar, Yoksa "Ne dediğimi ben anlamıyorum ki " düşüncesindelermi tam emin değilim .. Kısaca ne kadar bildiğin tek başına yeterli değil ,aktarabilmek önemli , ve adamların rakibi ana dili ingilizce olan akıcı konuşabilen insanlar olduklarından hiç bir ayrıntıyı es geçmiyolar .
Bu ana dili inglizce olan insanların öğretici videolarına bakın 15 kelimeden oluşan cümle kurup bir satır kod yazıyolar ardından bi 15 kelimelik cümle daha kurup olayı kapatıyolar . Benim gibi ingilizcesi "Are you cola" tadında olanlar için bangladeş , myanmarlı hocalara ait öğretici videolar candır . Kurs murs satın almadan önce bu konuyu dikkate alın diyorum ben

Tamam da anlamıyorum ki ben onların ingilizcesini. 🙂 sorun orda..Telaffuzları iğrenç hint aksanıyla ingilizce konusuyolar.