- Düzenlendi
Kurs sahibi Hint ,Malezya yada Bangladeş gibi lokasyonlardan ise ingilizcesi berbat oluyor ingilizcelerinin berbat olduğunu kendileride bildiği için anlattıklarının anlaşılabilmesi için inanılmaz bir çaba gösteriyolar , anlattıkları konunun her türlü varyantını mutlaka uygulayarak gösteriyolar .Sanırım iç sesleri "yetersiz ingilizcem var anlatamıyorum birde şöyle göstereyim "mi? diyolar, Yoksa "Ne dediğimi ben anlamıyorum ki " düşüncesindelermi tam emin değilim .. Kısaca ne kadar bildiğin tek başına yeterli değil ,aktarabilmek önemli , ve adamların rakibi ana dili ingilizce olan akıcı konuşabilen insanlar olduklarından hiç bir ayrıntıyı es geçmiyolar .
Bu ana dili inglizce olan insanların öğretici videolarına bakın 15 kelimeden oluşan cümle kurup bir satır kod yazıyolar ardından bi 15 kelimelik cümle daha kurup olayı kapatıyolar . Benim gibi ingilizcesi "Are you cola" tadında olanlar için bangladeş , myanmarlı hocalara ait öğretici videolar candır . Kurs murs satın almadan önce bu konuyu dikkate alın diyorum ben