Oğuz Kullanımı hayli artmış bulunmakta laravelin, ufak çaplı bir seminer ve tanışma anlamında bir organizasyon yapılabilir, L4 çıkışına denk getirirsek iyi olur. Yer / tarih / katılımcılar vs gibi şeyleri konu altında tartışabiliriz , mekan için sponsorda bulunabilir.
sakarya Aslinda ofisim biraz daha buyuk olsa ofiste yapalim diyordum, sinan ne dersin bi yer ayarlayabilir miyiz? Tabi bu dediklerim bursa icin gecerli..
sineld Açıkçası benim şubat sonuna kadar teslim etmem gereken bir proje var. Seminer için yer ayarlayabiliriz ancak seminer için Laracon ile aynı zamana denk gelsin dersek bana uymaz. Ayrıca Laracon yayınından sonra Laravel 4 kaynakları da açıklanır (kitap, sunumlar vs) böylece seminerimiz için çok kaynak da birikmiş olur. Ne dersin Oğuz?
Oğuz L4 çıkışını beklemeye gerek yok aslında, genel bir laravel konuları php konuları vs şeklinde güzel bir ortam yakalayabiliriz diye düşünüyorum, sonuçta biz yapmasak bunu yapan olmaz şu aşamada. birde sadece laravel değilde php alanındada konuşmacılar olursa katılım ve ortam güzel olacak bir çok kişi bundan faydalanacaktır.
sineld Ben aslında bir eğitim derneği ile irtibat kurdum, şu anda çalışmalarını yürütüyorum. Bursa'da Php kursu vereceğim inşallah. Kurs yeri ve zamanı kesinleşirse yine bu kurs bünyesinde Laravel semineri de ayarlayabiliriz. Kursun açılabilmesi için 5+ katılımcı gerekiyor ki bunu da çok rahatlıkla bulabiliriz diye düşünüyorum. Ne dersiniz arkadaşlar?