Laravel Türkiye Discord Kanalı Forumda kod paylaşılırken dikkat edilmesi gerekenler!Birlikte proje geliştirmek ister misiniz?

coder2

public static function fromMixed(LanguageData|Language|string|int $language): self

Union tipler sadece PHP 8+ da var ama composer.json içinde PHP 7.4 de dahil etmişsiniz. Pull request gönderdim. Elinize sağlık 🙂

• sineld

Seviye 444
    • Düzenlendi

Paket için bir açıklama yazmalısın.

This is where your description should go. Limit it to a paragraph or two. Consider adding a small example.

Şablon metin kalmış.
    Ellerine sağlık.

mgsmus Paket için hazır şablon indirince bu kısımları hep atlamışım. PR merge edildi. Teşekkür ederim hocam.

sineld Düzenledim hocam, çok teşekkür ederim.

@coder2 paketi deneme şansım yok bu sıralar ama eminim çok iyidir. Tebrik ederim ve başarıların devamını dilerim. Bir yıldız benden. 🙂

alihankoc Çok teşekkür ederim.

Yazılarını ve her konuda cevaplarını özellikle takip ettiğim 3 kişinin de yorum yapması nedense heyecanlandırdı beni 🙂

İnceleme fırsatı bulan arkadaşların, tasarım ve mantık açısından hatalı buldukları yerleri veya daha iyi olur dedikleri yerleri belirtmeleri beni mutlu eder. Freelance olarak aldığım işlerde müşterilerin (yazılımsal olarak) tek düşüncesi scriptin istedikleri gibi çalışması olduğu için yaptığım işlere eleştiri veya öneri gelmiyor. Bundan dolayı ufak paketler yazarak eleştiri ve öneri almayı amaçlıyorum. Tabii belki birilerinin de işine yarar.

Güzel beğendim.Bak kendini geliştiren adam nasıl geliştiriyor.Sadece structure na baktım.
        İyi diyebildim.Kod yapına bakarak yine bug bulanabilir.Müsait olursam incelerim.

Tek gorebildiğim $metaTranslates = YusufOnur\LaravelLocalization\LaravelLocalization::getLanguageMetaTranslatesRegular($lang);

helper icinde bunu use statement yap..hic sevmem boyle kullanımı 🙂

İyi kod yazmalar.

deathisonitsway Teşekkürler hocam. Konuyu açarken sizin en azından 10-15 madde yazacağınızı düşünüyordum 🙂
          Helper kısmını use statement olarak güncelledim. Bende use kullanıyorum normalde, o kısmı düzelteceğim diyordum unutmuşum.