Merhaba ben burayı yeni keşfettim zaten Laravelde de epey burada gerçekten Laravel ile ilgili iyi tecrübe edinmiş insanlar olduğunu gördüm o yüzden de birkaç soru sormadan edemeyeceğim.
1-)Laravel ile geliştirme yaparken insanların seviyesi nasıl belli oluyor yani birinin ortaya koyduğu bir Script onun ne kadar bilgili,tecrübeli olduğunu mu gösteriyor? Çünkü Laravelide içinde normal bilenler ve ileri seviye bilenler vardır diye düşünüyorum aradaki fark nasıl doğuyor??
2-)Laravel geliştirmeci olarak çalışmak için bir ibre var mı varsa neye göre oluyor mesela hani ortaya koyulan bir projeye göre mi?(Mesela Laravel ile e-ticaret sistemi yazan birisi isen Laravel geliştirmeci olarak çalışabilirisin vs.)
3-)Laravel de ciddi seviye kattetmenin yolu neyden geçiyor proje çıkarmaktan mı yoksa laravel ile geliştirme yapan bir şirket,şirketlerde çalışarak edinilen tecrübeler ile mi?
Sorularım biraz toyca gelebilir kusura bakmayın henüz 18 yaşındayım ve yeniyim kendim php ile bir şeyler üretirken Laravel ile tanıştım ve Laravel Türkiye Forumlarını keşfettim(iyi ki) tecrübesi olan birileri yanıtlarsa çooook sevinirim.. 😀