@sineld
Oraya da yükleyelim Sinan Abi, ne kadar çok kişiye erişirse o kadar faydalı olur. Sonuçta amacımız birileri uğraşmasın, en kolay şekilde kullansın. 🙂
Bu arada laravel-tr'deki Laravel 6 ve 7 için olan repoların yerine de kullanılabilir. Mevcut repoları da kıyasladım: fazlalık, satırların yerlerinde değişiklikler vb. var. Laravelin orjinal lang dosyalarını diff ederek 6,7,8 versiyonları için karşılaştırdım. herkod/laravel-tr
Bu haliyle eksiksiz ve bu üç versiyon için kullanılabilir durumda görünüyor. Repo oluşturup yetkilendirirsen push'layabilirim. Veya merge request atabilirim.
Kendi repomuzda olmasının da bir sebebi var aslında. Ondanda kısaca bahsedeyim. Laravel 8 çıktığından beri birçok pakette pull request'lere yanıt alamama problemleri yaşadım/yaşanıyor. L7'den L8'e upgrade ederken bunları beklemek zorunda kalmak çok can sıkıcı. Kendi PR'larımda olmasa bile Laravel 8 desteği için olan PR'ları takip ediyorum ve sıkıntılar var. Bu yüzden bazı paketleri Laravel 8 ile kullanmak için lokalime çekerek geliştirip kullanmak zorunda kaldım. Bu konu problemin detayları ve çözüm yolları ile güzel bir makale konusu olabilir. 🙂