Laravel 6,7 ve 8 için dil dosyalarını bir pakette derledik. Aşağıdaki paketi kullanarak dil dosyalarını kolayca projenize ekleyebilirsiniz.
Laravel 6,7 ve 8 Türkçe dil dosyaları
https://github.com/laravel-tr reposuna yüklerseniz daha yi olmaz mı?
- Düzenlendi
@sineld
Oraya da yükleyelim Sinan Abi, ne kadar çok kişiye erişirse o kadar faydalı olur. Sonuçta amacımız birileri uğraşmasın, en kolay şekilde kullansın. 
Bu arada laravel-tr'deki Laravel 6 ve 7 için olan repoların yerine de kullanılabilir. Mevcut repoları da kıyasladım: fazlalık, satırların yerlerinde değişiklikler vb. var. Laravelin orjinal lang dosyalarını diff ederek 6,7,8 versiyonları için karşılaştırdım. herkod/laravel-tr Bu haliyle eksiksiz ve bu üç versiyon için kullanılabilir durumda görünüyor. Repo oluşturup yetkilendirirsen push'layabilirim. Veya merge request atabilirim.
Kendi repomuzda olmasının da bir sebebi var aslında. Ondanda kısaca bahsedeyim. Laravel 8 çıktığından beri birçok pakette pull request'lere yanıt alamama problemleri yaşadım/yaşanıyor. L7'den L8'e upgrade ederken bunları beklemek zorunda kalmak çok can sıkıcı. Kendi PR'larımda olmasa bile Laravel 8 desteği için olan PR'ları takip ediyorum ve sıkıntılar var. Bu yüzden bazı paketleri Laravel 8 ile kullanmak için lokalime çekerek geliştirip kullanmak zorunda kaldım. Bu konu problemin detayları ve çözüm yolları ile güzel bir makale konusu olabilir. 
Repoyu açıp buradan ve twitter'dan bilgilendireceğim.
Teşekkürler.
Repoyu oluşturdum, dil dosyalarını 8'e göre günceller misin?
Hemen projemde validationları çevirmemiştim, güncelleme yaptım, teşekkür ederim.
Rica ederim. Kolay gelsin.
Teşekkürler ben de tek tek çevirmeyi düşünmüştüm bir ara. İyi geldi 
Ben bunların hepsini elle tek tek, değiştirdim . Yapandan Allah razı olsun. Benim işime yaramazsa da başkaları için çok iyi olmuş.
Repo'yu güncel tutmaya çalışıyoruz, gördüğünüz eksiklikler için pull-request göndermeyi unutmayın.