Laravel Türkiye Discord Kanalı Forumda kod paylaşılırken dikkat edilmesi gerekenler!Birlikte proje geliştirmek ister misiniz?

Irlanda lokasyonlu çalıştığım firmadaki ekibime tecrübeli full-stack laravel geliştiricisi arıyoruz. Tamamen uzaktan çalışıyoruz ve ekibimizde dünyanın bir çok bölgesinden çalışma arkadaşlarımız var. Çalışma arkadaşımızda aradığımız bazı özellikler:

• İngilizce yazılı ve sözlü iletişim
  • Senior/tecrübeli
  • PHP ve Laravel konusunda deneyim
  • VueJS konusunda deneyim
  • VCS ve ekip çalışması konusunda deneyim
  • Tercihen AWS ve Laravel Vapor konusunda deneyim
  • Tercihen Laravel Nova konusunda deneyim
  • Tercihen DevOps konusunda deneyim

Çalışma şartları:

• Contractor & remote
  • Tecrübeye göre €25k-35k arası maaş
  • Çalışmaya istediğiniz zaman başlayıp, bitirebileceğiniz esnek saatler
  • İstediğiniz yerden çalışabilme imkanı
  • İşe başladığınız an aktif olmak üzere yıllık 20 gün izin

İlgilenenler benimle İngilizce olarak CV'sini ve ön yazısını can@square1.io adresinden paylaşabilir.

sineld bu tartışmayı sabitledi.
bir ay sonra

Türkiye dısından da ola bilirmi?

Güzel bir ilan, giriş seviyesinde maaş alsanız 18.645 TL yapıyor, neredeyse maaşımın yarısı. Bence kaçırmayın.

5 gün sonra

Bence onlara göre ucuz bir maliyet.Biz fakir olduğumuzdan mütevellit, ücret oo dedirtiyor 🙂

4 ay sonra
sineld, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.
10 ay sonra

Herkese merhaba,

İş ilanımız tekrar aktiftir. İlgilenen arkadaşlar benimle can@square1.io adresinden, İngilizce CVleri ve ön yazıları ile iletişime geçebilir.

mgsmus bu tartışmayı sabitledi.

Merhaba cangelis
    Bir süredir yurtdışı firmalara iş yapmaktayım. Yaptığım sistemler Laravel Alt yapısı ile ERP&CRM ingilizce translate sayesinde yazışma usulü veujs konusunda eksiğim var biraz daha doğrusu hiç ihtiyacım olmadı. Ama öğrenmesi çok sürmez. Yurtiçinde iki büyük araçtakip firması ile 6-7 yıl çalıştım. Javascript temelli geliştirmeler konusunda da ortalama 5 yıl tecrübem mevcut. En son projemi Almanya'da orta ölçekli bir firma için hazırladım. Bu bilgiler yeterli ise iletişime geçebilirsiniz.
    Numaram: 05303986111
    iyi çalışmalar.

Merhabalar.
    İlgili mail adresine özgeçmişi gönderdim. Olumlu veya olumsuz dönüş yaparsanız sevinirim.

2 ay sonra
    mgsmus, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.
    3 ay sonra

Herkese tekrar merhaba, is ilanimiz tekrar aktiftir. Basvuru icin bana CVlerinizi can@square1.io adresine gonderebilirsiniz.