Merhaba,
Laravel ile proje geliştirdim. 3 adet command yazdım ve Kernel içinde belirttim. Shared hosting'de cron işlerinin çalışması gerekiyor. Fakat bir türlü beceremedim. Localde schedule:run ile istediğim şekilde çalışıyor.
NatroHosting shared hostingim var test için. Cron işinin neden çalışmadığını da loglayamadım.
/usr/local/bin/php -d register_argc_argv=On /home/(userid)/projeadi/artisan schedule:run 1>> /dev/null 2>&1
/usr/local/bin/php /home/(userid)/projeadi/artisan schedule:run 1>> /dev/null 2>&1
/usr/local/bin/php /home/(userid)/public_html/projeadi/artisan schedule:run >> /dev/null 2>&1
Yukarıdaki varyasyonları denedim, (her dakika çalışacak şekilde).
Cpanel'de cron emaili için emaili girip dev/null kaldırınca da bir bilgi yollamıyor.
NatroHosting'e destek talebi oluşturdum durum için fakat standart bir blog yazısı gönderdiler.
Kolay olduğu için paylaşımlı hosting'e kurmayı düşünüyordum fakat bu problem paylaşımlı hostingle mi ilgilidir? Yoksa Natro'da mı böyle oluyor.
Son çare direkt DigitalOcean'dan server açıp yapacağım. Ama server kurulumunda pek pratiğim olmadığı için paylaşımlı hostingi ve cpanel'de çalıştırmaya çalışıyorum.
Konuyu biraz fazla detaylandırdım kusura bakmayın, fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
Şimdiden çok teşekkür ederim
Saygılarımla