Laravel Türkiye Discord Kanalı Forumda kod paylaşılırken dikkat edilmesi gerekenler!Birlikte proje geliştirmek ister misiniz?

Merhabalar, projemin backend tarafını bitirdim, frontend tarafını vue ile yapayım dedim

Biraz denedim ama sanki kullandığım template içindeki css ve js dosyaları vue derlemesine dahil edilmiyor css dosyaları kaynak kodlarda görünsede işlevsel değil.

Bu soruna odaklanmadan önce aklıma şöyle bir soru geldi acaba frontend'i vue ile yapmak yanlışmı olur.
Biraz vue dersleri videoları izledim gerçekten çok hoşuma gitti.

Ne dersiniz ikisi bir arada olurmu?

1-Evet olur
2-Daha iyi olur?
3-Olmaz?
4-Uğraşmaya değmez?

#EvdeKal Türkiyem
#EvdeKal Milletim

Rabbim hepinizi korusun...

AbdulkadirLevent Artık frontend bu yöne kaydığı için bence modern bir Javascript framework doğru bir seçenek olur. Vue, React vs artık framework seçimi size kalmış.

AbdulkadirLevent Size Tavsiyem Vue veya React yeni başladıysanız admin tarafında kullanmanız güzel olur genel olarak crud işlemlerini çok hızlandırır fakat front tarafında SEO gibi problemler ile karşılaşmak istemiyorsan ilk zamanlar biraz uzak durmanız tecrübe edindikçe ilerlemeniz bence daha doğru.

Eyvallah hocam teşekkürler.
      Başlayıp başlamama konusunda kararsızdım 😀 şimdi kolları sıvayayın valla vue js yi hayranlık oluştu bende kolay öğrenebilirim gibime geldi.

Vue ile anılan Vuex, Store, State, Mutations gibi bazı kavramları inceledim kesinlikle bunlar harika işler çıkarır dedim.
      Bende ufak ufak başlayayım 😀

Laravel ile vue'nin birlikte kullanıldığı örneklere bakıcam varsa tavsiye edebileğiniz makele, örnek ders vs varsa paylaşırsanız sevinirim.

Saygılar...

codanux Hocam teşekkürler
        Admin tarafı çok zahmetli olacak başa dönemem şu aralar en azından frontend tarafı bitsin sonra bakarız.
        Çok teşekkürler.