Laravel Türkiye Discord Kanalı Forumda kod paylaşılırken dikkat edilmesi gerekenler!Birlikte proje geliştirmek ister misiniz?
Laravel 4 ile geliştirilen ve geliştirilmesi devam edecek eğlenceli resimlerin paylaşıldığı ve yeni caps/memes 'lerin yapılabildiği yeni proje geikoo - Geyik ve Komedi sizlere göstermek istiyorum.

Olumlu, olumsuz yorumlarınızı bekliyorum. Sitenin güzelleşebilmesi için değerli yorumlarınız önemli olacaktır.

http://www.geikoo.co
caps oluşturma olayı güzel olmuş logolar ve tasarımda gayet başarılı tebrikler^^
Hızlı ve başarılı bir proje. Ancak Grid sistemleri ve Bootstrap 3 Css Framework ve font tabanlı grafik arayüzü için de Font-awesome kullanmanı öneriyorum. O zaman standartları yakalamış olabileceksin. Ve tabi ki HTML5 'i sadece doctype olarak kullanma Tüm divlerin bir id almış.
Sayın Pyrotoxin ve mertkabadayi güzel düşünce ve tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Projeyi daha iyi hale getirebilmek için bu tür görüşler çok önemli. Sizlerinde siteyi kullandığını görmek ayrıca mutluluk verecek.
Rica ederim Semih, ellerine sağlık. Caps oluştururken, Font seçme, renklendirme ve fotoğrafı Instagram gibi işleyebileceğimiz özellikler gelirse fikir anlamında güzel şeyler çıkar. Ama söylediğim çatıları mutlaka projene dahil et oldukça katkı sağlayacaktır.
16 gün sonra
Eline sağlık Gifleri otomatik oynatma şansımız olursa anasayfada (seçenek bize bırakılırsa) çok daha iyi olur bence ayrı sayfaya gitmek yerine (Y)