Laravel Türkiye Discord Kanalı Forumda kod paylaşılırken dikkat edilmesi gerekenler!Birlikte proje geliştirmek ister misiniz?
Merhaba,

Laravel 4 ve Bootstrap ile geliştirdiğim son projem: Phoenix - Modern & minimalist haber portalı. Backendi Laravel 4 ile, frontendi Bootstrap ve Sass ile geliştirildi.

Yakın bir zamanda Codecanyon'da satışa çıkacak.

Demo adresi: http://phoenix.anilunal.com/
Dökümantasyon: http://phoenix.anilunal.com/docs/index.html

Normalde hep hazır temalar veya tasarımcılarla çalışan biriyim. İlk defa bir websitesi temasını baştan sonra kendim geliştirdim, bu yüzden ufak hatalar olabilir. Tema IE8'de bazı ufak eksikliklerle, ama IE9 ve üzeri ile tüm modern tarayıcılarda doğru şekilde çalışıyor. Ayrıca tamamen responsive ve birçok cihazda düzgün şekilde çalışıyor.

Görüşlerinizi & önerilerinizi bekliyorum.
Derinlemesine incelemedim ama ilk izlenimlerime göre "oldukça iyi iş çıkarmışsın" diyebilirim.
Ellerine sağlık.
Gayet güzel olmuş yaklaşık 1 haftadır bende bir tanesi üzeridne çalışıyorum ama bakalım =)
Anıl codecanyon üzerinden satış yapacaksan temayı geliştirmeni öneririm. Ayrıca webmaster forumlarında da satabilirsin rahat bir şekilde.
sineld yazdıDerinlemesine incelemedim ama ilk izlenimlerime göre "oldukça iyi iş çıkarmışsın" diyebilirim.
Ellerine sağlık.
Teşekkürler.
Pyrotoxin yazdıGayet güzel olmuş yaklaşık 1 haftadır bende bir tanesi üzeridne çalışıyorum ama bakalım =)
Teşekkürler, codecanyon projesi mi?
Serkan yazdıAnıl codecanyon üzerinden satış yapacaksan temayı geliştirmeni öneririm. Ayrıca webmaster forumlarında da satabilirsin rahat bir şekilde.
Codecanyon'da exclusive author olarak satış yapmayı düşünüyorum. Webmaster forumlarında satarsam exclusive author olamayacağım ve kazancın sadece %33'ü bana gelecek. (Exclusive authorların kazancı %50 - %70 arası.)

Tema için görüşlerinize açığım, ama şu haliyle bile birçok temadan (Codecanyon'da olanlarda, Themeforest'te çok daha kaliteli temalar var) daha iyi görünüyor. Geliştirmem gereken noktalar hangileri?
Themeforest'ta uyarlayabileceğin birçok iş var aslında. Bana iç acıcı gelmedi tasarım. Uğraşmışsın madem emeğine değsin.
4 gün sonra
tasarım açısından bana göre daha tamamlanmamış gibi duruyor belkide minimalist olduğu için bana öyle geliyordur.
Örnek sayfa sayısını çoğaltman lazım bence menüde alt kategori nasıl gözükece, form bileşenleri, buttonlar, typography nasıl örneklerini de koyarsan almak isteyenlere daha çok bilgi vermiş olursun.

Ama kullandığın renkleri sevdim göze hoş gelen renkler
impuls yazdıtasarım açısından bana göre daha tamamlanmamış gibi duruyor belkide minimalist olduğu için bana öyle geliyordur.
Örnek sayfa sayısını çoğaltman lazım bence menüde alt kategori nasıl gözükece, form bileşenleri, buttonlar, typography nasıl örneklerini de koyarsan almak isteyenlere daha çok bilgi vermiş olursun.

Ama kullandığın renkleri sevdim göze hoş gelen renkler
Form bileşenleri, butonlar, typography vb. Themeforest temalarında kullanılıyor. Codecanyon projelerinde bu tür şeyler kullanılmıyor çünkü ben temayı değil uygulamayı satıyorum. Sayfaları WYSIWYG editörü ile ekleyebiliyorlar. (HTML opsiyonu var.)

Belki Bootstrap bileşenlerinin HTML'lerinin olduğu basit bir typography sayfası oluşturabilirim ama şuana kadar Codecanyon projelerinde böyle bir sayfaya rastlamadım.