Selamlar arkadaşlar,
Laravel ile ufak çaplı bir web projesi geliştirdik. Burada paylaşmak istiyorum.
Projenin içeriği şu şekilde; yaptığınız web tabanlı işleri bir arada toplayıp, sergileyebiliyorsunuz.
Web tabanlı işlerden kastım ise, Wordpress temaları, HTML sayfalar, JQuery eklentileri ve Tüm tasarım çalışmaları.
+ Bu şekilde hem profilinizi oluşturabiliyorsunuz, hem de portföyünüzü oluşturabiliyorsunuz.
+ Yüklediğiniz çalışmalar indirilebiliyor, yorumlanabiliyor.
+ Kullanıcı olarak başkaları ile mesajlaşabiliyorsunuz.
Benim bu iletiyi buraya yazmamın asıl nedeni ise, görüş alışverişinde bulunmak, hem back-end anlamında, hem front-end anlamında, hem de UI/UX anlamında varsa tavsiyelerinizi dinlemek ve projeyi daha iyi ve güzel bir hale getirmektir.
Görüşlerinizi merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum.
Zaman ayırdığınız için teşekkür ediyorum, herkese iyi çalışmalar.
Adres : E-Portfoy | Portföy Ağı
Laravel ile ufak çaplı bir web projesi geliştirdik. Burada paylaşmak istiyorum.
Projenin içeriği şu şekilde; yaptığınız web tabanlı işleri bir arada toplayıp, sergileyebiliyorsunuz.
Web tabanlı işlerden kastım ise, Wordpress temaları, HTML sayfalar, JQuery eklentileri ve Tüm tasarım çalışmaları.
+ Bu şekilde hem profilinizi oluşturabiliyorsunuz, hem de portföyünüzü oluşturabiliyorsunuz.
+ Yüklediğiniz çalışmalar indirilebiliyor, yorumlanabiliyor.
+ Kullanıcı olarak başkaları ile mesajlaşabiliyorsunuz.
Benim bu iletiyi buraya yazmamın asıl nedeni ise, görüş alışverişinde bulunmak, hem back-end anlamında, hem front-end anlamında, hem de UI/UX anlamında varsa tavsiyelerinizi dinlemek ve projeyi daha iyi ve güzel bir hale getirmektir.
Görüşlerinizi merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum.
Zaman ayırdığınız için teşekkür ediyorum, herkese iyi çalışmalar.
Adres : E-Portfoy | Portföy Ağı