Laravel Türkiye Discord Kanalı Forumda kod paylaşılırken dikkat edilmesi gerekenler!Birlikte proje geliştirmek ister misiniz?

Selamlar, su anda calistigim ajansla yollarimiz ayrilmak uzere is arama surecine girdim sayilir, issiz kalmak ve is aramak ayip degil, o yuzden bende konuyu size acmak istedim.

Yasadigim sehirde fazla bi yazilim firmasi yok o yuzden gerekirse sehir degisikligi yapabilirim, birine tanimadan referans olmak zor ama bana destek olabilirseniz veya bana uygun is ilani paylasabilirseniz sevinirim.

Sdd ilkeleriyle duzenli kod yazabiliyorum, api entegrasyonlari saglayabiliyorum, javascript ve jquery ile aram iyi, git versiyonlama sistemini iyi bi sekilde kullaniyorum, su siralar redis ogrenmeye calisiyorum, elasticsearch mongodb vs diger yazilim araclari hakkinda tecrubem yok ama ogrenmeye acigim, calistigim son projeden kod ornekleri paylasabilirim.

Bu süreç herkes için sancılı bir süreçtir.Bilginize güveniyorsanız zaten heryerde çalışırsınız.
Nerede yaşıyorsan en önce orayı kovala.Baktın hiç olmuyor.Şehir dışını deneyeceksin.Ancak bir ton dezavantajı var.Kalacak yer.Alışma süreci.İş yerinin kalitesi.Maaşının durumu...vs vs... bir sürü etken.Yani buradan birileri sana yardımcı olabilir mi bilemem.. ama @alihan ile görüşebilirsin.Ek olarak ajanslardan uzak durmanızı tavsiye ediyorum.

deathisonitsway abi yasadigim sehirde buyuk bi firma yok az sayida ajans var, karadenizin geneli bu sekilde. Bos durmaktansa sehir degistirebilirim.

Gozunuze kariyer.net te iyi bi ilan carparsa paylasirsaniz sevinirim.

@mgmus rica etsem konuyu siler misin hocam gerek kalmadi

sineld, tartışmayı kilitledi.