Ufak büyük işlerde freelance olarak devamlı çalışabileceğimiz yazılımcı arıyoruz. Öğrenen değil, iyi bilen.
Referanslar ve iletişim bilgilerinizi bekliyoruz, teşekkürler.
Ufak büyük işlerde freelance olarak devamlı çalışabileceğimiz yazılımcı arıyoruz. Öğrenen değil, iyi bilen.
Referanslar ve iletişim bilgilerinizi bekliyoruz, teşekkürler.
Cehsille Iletisim bilgisi birakabilirseniz gorusmek isterim
Cehsille Merhaba konuyla ilgili olarak görüşebiliriz. soneyazilim.com adresimiz. laravel sistemlerimiz, python ve ionic mobil uygulalarımız var. iletişim adresimiz bilgi@soneyazilim.com
laravel sistemi ne demek bende onu anlamıyorum.Laravel bir araçtır sadece.Kod yine php ile yazılıyor.Laravel geliştiricisini anlarım ama laravel projesi/sistemleri tuhaf geliyor laravel çatısı altında uygulama denebilir bence doğru olan budur.Laravel bir programlama dili değil sonuçta..
laravel sistemlerimiz dediğimde laravelin bir sistem olduğunu değil laravel kullanılarak oluşturulmuş sistemlerimizin mevcut olduğunu anlatmaya çalıştım. sistem belirli araçlarla yapılan bir yapıdır. burada laravel sistemi değil sistemin laravel ile yazıldığı anlatılmak istenmiştir.
Konunuzu baltalamak için yazmıyorum.Zaten konunuz net.Umarım bir yazılımcı bulursunuz.
Öğrenen değil iyi bilen konusu da önemlidir aslında.Laravel bilen değil.Php ekosistemini bilen adam zaten laravelin iyi bir framework olduğunu biliyordur.Amaç laravel bilen olmamalı.Object oriented bilen birini işe almalısınız.50 tane laravel projesinde çalıştıysam abartısız 40 ı çöptür (geliştirici qualificationundan dolayı).
Bu forumdan kaliteli adamları bulabilirsiniz.Size mesaj yazan olucaktır zaten.Uygulamalarınızda başarılar diliyorum.
teşekkür ederim. ben konudaki iş kısmıyla ilgileniyorum. yani işi almak için yazmıştım. size de başarılar