Laravel Türkiye Discord Kanalı Forumda kod paylaşılırken dikkat edilmesi gerekenler!Birlikte proje geliştirmek ister misiniz?
21 Aralık 2013 tarihinde İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa kampüsünde Laravel Workshop etkinliği düzenlendi. Ben de bu etkinlikte atölye çalışması gerçekleştirdim. Atölye bölümünde içinde üyelik sistemi barındıran, basit bir blog kodladım. Aşağıda ki GitHub adresinden uygulamayı inceleyebilirsiniz.

GitHub Linki : https://github.com/ibrahimhizlioglu/laravel-blog-ornegi

12 gün sonra
İlk önce hazırladığınız uygulamalar ve eğitimler için çok teşekkür ederim, daha önce de codeigniter eğitiminizden çokça faydalanmıştım. Bir şey sormak istiyorum.
Giriş yap bağlantısında ki üyelik işlemlerini UserController da halletmişsiniz. Burada ki değerleri model e gönderip orada halletmeniz gerekmiyor mu ?
16 gün sonra
Engin merhaba,

User işlemlerinde yerleşik Auth sınıfı kullanıldığı için model kullanmaya gerek kalmıyor. Auth sınıfı sizin yerinize modelleme yaparak veri tabanı işlemlerini gerçekleştiriyor. Tabi ki bu gibi yerleşik sınıflar kullanılmadığı durumlarda veri tabanı işlemleriniz model klasörü içerisinde olmalıdır.
9 ay sonra
Warning: require(../vendor/autoload.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp1\htdocs\lv\blog\bootstrap\autoload.php on line 17

Fatal error: require(): Failed opening required '../vendor/autoload.php' (include_path='.;C:\xampp1\php\PEAR') in C:\xampp1\htdocs\lv\blog\bootstrap\autoload.php on line 17

bu hatayı neden verir ki ? indirdiğim tüm örnek uygulamalar bu hatayı veriyor.
composer kurulumunu yapmanız gerekiyor.
5 ay sonra
Güzel bir uygulama olmuş tebrik ederim.