$connect_web=simplexml_load_file('http://www.tcmb.gov.tr/kurlar/today.xml');
$usd_selling =$connect_web->Currency[0]->BanknoteSelling;
$euro_selling =$connect_web->Currency[3]->BanknoteSelling;
$blog=kur::where("id","1")->update([
"dolar" =>substr($usd_selling,0,4),
"euro" =>substr($euro_selling,0,4),
]);
Olarak kurları çekiyorum ama gelen verilerdendir diye düşünüyorum number_format kullanarak sistemde ki bütün dolar yada euro çekimlerini TL ye çevirip gösteriyorum gelen veriler 5.92 olarak gleiyor number_formatta da bu yüzden galiba bana 1111.1111 olarak gösteriyor fiyatlandırmayı ama Tl olarak girersek ürünü normal bir şekilde 1.111,11 olarak gösteriyor
@if($uruns->fiyat!=null)
@if($uruns->indirim!=null)
<span class="old-price">{{number_format($uruns->fiyat, 2, ',', '.')}}₺ </span>
<span class="product-price"> {{number_format($eski=$uruns->fiyat-($uruns->fiyat*$uruns->indirim/100), 2, ',', '.')}}₺ </span>
<br>
<span class="product-price" style="color: red;position: absolute;right: 0px;width: 200px; "> %{{$uruns->indirim}} İNDİRİM</span>
@endif
@if($uruns->indirim==null)
<span class="product-price">{{(number_format($uruns->fiyat, 2, ',', '.'))}}₺</span>
@endif
@endif
@if($uruns->dolar!=null)
<span class="old-price">{{number_format($uruns->dolar*$kur->dolar, 2, ',', '.')}}₺</span>
<span class="product-price">{{number_format($kur->dolar*($uruns->dolar-($uruns->dolar*$uruns->indirim/100)), 2, ',', '.')}}₺</span>
<br>
<span class="product-price" style="color: red;position: absolute;right: 0px;width: 200px; "> %{{$uruns->indirim}} İNDİRİM</span>
@else
@endif
<span class="product-price">{{number_format($uruns->dolar*$kur->dolar, 2, ',', '.')}}₺</span>
@endif
@endif
@if($uruns->euro!=null)
<span class="old-price">{{number_format($uruns->euro*$kur->euro, 2, ',', '.')}}₺ </span>
<span class="product-price">{{number_format($kur->euro*($uruns->euro-($uruns->euro*$uruns->indirim/100)), 2, ',', '.')}}₺ </span>
<br>
<span class="product-price" style="color: red;position: absolute;right: 0px;width: 200px; ">%{{$uruns->indirim}} İNDİRİM</span>
@endif
<span class="product-price">{{number_format($uruns->euro*$kur->euro, 2, ',', '.')}}₺</span>
@endif
@endif
Tarzında bir kod aracılığı ile bunu ayırıyorum acaba düşünüdüğümden dolayı mı bu hayatı alıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Şimdiden herkese kolay gelsin iyi günler diliyorum