Laravel Türkiye Discord Kanalı Forumda kod paylaşılırken dikkat edilmesi gerekenler!Birlikte proje geliştirmek ister misiniz?
Merhaba arkadaşlar. Laravel ile e ticaret sitesi yapmaya çalışıyorum. Ancak ürün varyasyonları eklemede sıkıntı yaşadım. Konuya gelecek olursak benim böyle bir formum var

Resimde gördüyünüz tüm imputlar tag inputu. En yukardakı inputun name - i option ve oraya yazılan her bir yeni tag için tagın isminde yeni bir tag input daha oluşturuyor. Yani mesela ilk inputa renk yazıp enter basarsanız name-i rek olan bir input daha oluşturuyor ve ürünün renk varyasyonlarını yazıyorum. Sorun şu tüm değerler post olunuyor ancak input sayı ve ismi dinamik olduğu için onları alıp işlem yapamıyorum. Tam olarak yapmak istediğim şu mesela bir ürünün 2 rengi 2 bedeni varsa Kırmızı S, Kırmızı M, Sarı S, Sarı M olsun. İnternette gezinirken böyle bir kod buldum üzerinde çok çalıştım lakin kendime uyarlayamadım.
 $provided = [
 'Shirt' => [
 'color' => $size,
 'size' => $color,
 ],
 ];

$result = [];

foreach ($provided as $type => $attributes) {
 foreach ($attributes['color'] as $color) {
 foreach ($attributes['size'] as $size) {

$result[] = compact('color', 'size);
 }
 }
 }
Şu kodun
$provided = [
 'Shirt' => [
 'color' => $size,
 'size' => $color,
 ],
 ];
Bu kısmını dizinin elemanları dinamik olduğu için yapamırorum ve en önemlisi
 foreach ($provided as $type => $attributes) {
 foreach ($attributes['color'] as $color) {
 foreach ($attributes['size'] as $size) {

$result[] = compact('color', 'size);
 }
 }
 }
Bu kısımda ki color ve size dahada karmaşığı foreach sayı bile değişken olduğu için yapamadım bir türlü.

İlk resimdeki formu post ettiğimde giden değerler böyle

Zaman ayırdığınız için şimdiden teşekkürler.