Products::select('*', 'products.id AS pid')
->join('photos', 'products.albumid', '=', 'photos.album_id')
->where('products.type', '=', 'GMS')
->get();
Bu şekilde bir sonuca ulaştım fakat bu seferde
SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near '[{"id"?,"number":"Y-G-01","name"?,"type":"GMS","description"?,"details"?,"brochu' at line 1 (SQL ....
Bu şekilde bir hata alıyorum. MariaDB ile bir entegrasyon sorunu gibi gözüküyor. Fikri olan varmıdır acaba?
Teşekkürler.
masterturk yazdıAçıkçası konu başlığı ile aynı soruna sahibim ve yeni bir konu açma gereği hissetmedim.
Laravel siteme dimsav/translatable eklentisi kurdum ve ilgili tablo modellerime ek translation modellerini oluşturdum.
Translatable eklentisini kurmadan önce aşağıdaki komutla direk mariadb'den verileri çekiyordum.
Lakin bu eklenti ile değişik dillerdeki verileri çekebilmem için Model üzerinden Eloquent metodu ile çekmem gerekiyor sanırım.
Dökümanlarda ilgili yerleri birden çok defa okumama rağmen aşağıdaki kodu çeviremedim.
Yardımcı olur musunuz ?
SELECT *, products.id AS pid
FROM products
INNER JOIN photos ON products.albumid = photos.album_id WHERE products.type = 'GMS'
Teşekkürler.