bhdr Localde fıstık gibi çalışan urller sunucuya attığımda şu şekilde oluyor; localde: antik-tarih-ve-arkeoloji localde: bu-bir-test-blogudur config dosyam da şu şekilde; 'timezone' => 'Europe/Istanbul', 'locale' => 'tr', ne olabilir sorun?
coder2 Slug için Str_slug helperini mi kullanıyorsun yoksa kendi yazdığın bir method vs mi var ? Cviebrock un taggable kütüphanesini tavsiye ederim.
bhdr "cviebrock/eloquent-taggable": "^3.4", "cocur/slugify": "^3.1", "cviebrock/eloquent-sluggable": "4.6", kulllandığım paketler bunlar..
mgsmus bhdr yazdı "cviebrock/eloquent-taggable": "^3.4", "cocur/slugify": "^3.1", "cviebrock/eloquent-sluggable": "4.6", kulllandığım paketler bunlar.. Neden cviebrock/eloquent-taggable paketinden iki tane var?
bhdr mgsmus yazdıbhdr yazdı "cviebrock/eloquent-taggable": "^3.4", "cocur/slugify": "^3.1", "cviebrock/eloquent-sluggable": "4.6", kulllandığım paketler bunlar.. Neden cviebrock/eloquent-taggable paketinden iki tane var? Birtanesi slug ile alakalı taggable olan da tag sistemi için @mgsmus hocam..
mgsmus Pardon ben ikisini de aynı paket sandım. Yanlış okumuşum. Veritabanının dil kodlaması nedir? Belki onunla alakalıdır.
bhdr mgsmus yazdıPardon ben ikisini de aynı paket sandım. Yanlış okumuşum. Veritabanının dil kodlaması nedir? Belki onunla alakalıdır. Utf_8_unicode_ci Yani localhostta bu şekilde. Forge ile deploy ettiğim için veritabanını açıp bakamıyorum dil kodlamasına..
bhdr bu sorunu hiçbir şekilde gideremedim. Sunucuyu silip yeniden deploy ettim, 5.8e yükselttim yine silip deploy ettip yine olmadı. paketin sayfasına yazdım çözemedik. Çok enteresan değil mi? Aynı şekilde deploy ettiğim başka bir projede bu şekilde bir hata yok.