Laravel Türkiye Discord Kanalı Forumda kod paylaşılırken dikkat edilmesi gerekenler!Birlikte proje geliştirmek ister misiniz?
Merhaba,

Yaklaşık 2 ay öncesinde laraveli öğenirken bir taraftan da yazdığım içerik yönetim sistemini daha önce paylaşmıştım fakat çok fazla eksiği olduğundan kaldırmıştım. Şuanki durumunda da eksikleri var fakat yine de fikir vermesi açısından örnek olabilir.
Uygulama Laravel 4.1 sürümüne de güncellenmiştir. Bu panel ile slider, blog, haber, sayfa ve iletişim formu gönderilerini yönetebilirsiniz. Hatalı veya yanlış yaptığım kısımlar varsa bunları da söylerseniz sevinirim

Github : https://github.com/sseffa/sf_cms

Teşekkürler.
.gitignore içinde .idea yı ve app/_ide_helper.php yi tanıma derim, phpstorm klasörü yüklenmiş githuba

Eline sağlık
Teşekkürler, dosyaları da kaldırdım
3 ay sonra
@sseffa bir kaç gündür uygulamanı inceliyorum. Öncelikle tebrik ederim. Gayet güzel olmuş, ellerine sağlık. Böyle bir paylaşım içinde teşekkür ederim.

Diğer starterkitlerden bazılarını da inceledim. Fakat senin projen biraz karışık geldi.

app/Sefa klasörü altında bunları tek tek toplamışsın.

Composers
Exceptions
Facades
Feeder
Filters
Handlers
index.txt
Interfaces
LogViewer
Providers
Repositories
Search
Services

Bunun ne kadar bir gerekliliği vardı ? Önceki projelerinden kalma sınıf yapıları olduğundan mı böyle bir yol tercih ettin ? Laravel'e yeni başlayan biriisi olarak biraz kafamı karıştırdı
Şöyle cevap vereyim, ben bu projeyi öğrendiklerimi uygulamak için başlamıştım daha sonraları bu tarz kullanımların yaygın olduğunu birçok pakette bu tarz klasör yapısıyla yapıldığını farkettim bende ilerde paket şekline çeviririm düşüncesiyle her bölümü ayırdım hala tam olarak ayrılmasa da şuanda çalışır durumda bir çoğu. Ama siz isterseniz böyle de yapmaya da bilirsiniz. Zaten kendileri de, çok fazla interface sınıf bazen gerekmeyebilir hatta çokta sisteminizi yavaşlatabilir ama ileri düzey uygulamalarda da hayat kurtarabilir bu durum diyorlar. Bende şimdiden alışmak için böyle yaptım

Umarım faydalı olmuştur, teşekkür ederim.
Teşekkürler, tabii ki çok faydalı. İnceleyeceğim biraz daha
Selamlar.
5 gün sonra
başarılı tebrik ettim
12 gün sonra
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş daha yeni başladığım için bana çok güzel bir örnek olucak teşekkürler
teşekkür ederim arkadaşlar, umarım faydalı olur