Laravel Türkiye Discord Kanalı Forumda kod paylaşılırken dikkat edilmesi gerekenler!Birlikte proje geliştirmek ister misiniz?
Bugün itibariyle forum görünümü Laravel Forumları ile aynı hale getirilmiştir.

Bilginize.
Dökümantasyonu hep beraber parça parça Türkçe'ye çevirebiliriz. Bir fikrim de Bundles için bir sayfa eklenmesi, yine official sitedeki gibi kategorilere ayrılmış şekilde gösterilir. Kurulumu ve kullanımıyla ilgili Türkçe bilgi verebiliriz orada. Sadece Türkçe dökümantasyonu olanlar gözükür ve güzel bir kaynak yaratmış oluruz böylece.

Bir de başlıktaki Laravel Türkiye Forumları büyük harfle olunca itici olmuş biraz. Sadece ilk harfler büyük olacak şekilde düzenlenirse daha güzel olur.
Kocaman başlık beni de rahatsız etti, css'te benden iyi olan bir arkadaştan yardım istedim, düzeltecektir.

Dokümantasyonu ise L4 çıktığı zaman çeviririz, bunun için çeviri ekibi oluştururuz, şu anda bunu yapmak çok doğru olmaz diye düşünüyorum.

Bundles da aynı şekilde L4 ile beraber biçim değiştireceğinden ona da şimdilik girmeyelim bence.
Pirovla yazdıBir de başlıktaki Laravel Türkiye Forumları büyük harfle olunca itici olmuş biraz. Sadece ilk harfler büyük olacak şekilde düzenlenirse daha güzel olur.
sineld yazdıKocaman başlık beni de rahatsız etti, css'te benden iyi olan bir arkadaştan yardım istedim, düzeltecektir.
Kocaman başlık standart ve şirin bir hale geldi, iyi kodlamalar
Bir sorun daha çıktı. Türkçe karakter sonrası fontun yamulması Türkçe destekli bir font bulmak gerekecek sanırım
Bu görünümle daha orijinal olmuş, tebrikler
Teşekkürler.
Laravel orjinal sitesi değiştiğinden, burası dağılmış biraz. Css linki için http://laravel.com/css/style.css yerine yenisini koymak lazım sanırım

Edit: O link çalışıyormuş aslında, üst menü neden gitti ki o zaman? Başka bir css dosyası olmalı.
Eski versiyon forumları yenisi ile güncellediler ve temayı da ona göre entegre ettiler. Biz ufak tefek değişiklikler yaptık ancak kullanılan font Türkçe destekli olmadığı için sorun çıkaran yerleri de modifiye etmek zorunda kaldık.
Opera'da site şöyle gözüküyor ama siz normal konuşunca firefox'ta açtım bir de gayet normal. Çok ilginç gözükmemesi o background resmin. Sorun benim Opera'mın bozulması mı acaba

Edit: Düzeldi.
Opera dile gelmiş ve demiş ki; "beni bırak artık, çok uyumlu değilim"