Merhaba,
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın.
@sineld
Mesajı ilk yazdığınız zaman Session ayarlarının soruna etki edip etmediğini kontrol ettim. Ardından başka denemeler yaparken konuyu açtığımı unuttum. Diğer işlere dalınca da cevap veremedim.
@Ryuzaki Lawliet
Form işlerimi genellikle "Form::" sınıfı üzerinden gerçekleştiriyorum. Csrf input otomatik olarak forma ekleniyor. Siz yazmadan önce de aklıma gelmiş ve denemiştim. Sorun onunla ilgili değil. Eğer öyle olsa form ilk kayıt sırasında da hata verirdi.
Yaklaşık 3 haftadır soruna hiç bakmıyorum. Müşterinin sonu gelmez istekleri ve cimriliği sebebiyle proje yöneticiler tarafından beklemeye alındı. Bu nedenle bende projeyi bıraktım.
Cevap yazarken aklıma bir çözüm geldi. Ben denemesem de belki başına gelen olursa o dener ve faydalı olur.
return redirect()->route('ROUTE')->with($data);
redirect() ile sayfayı yönlendirirken
with($data) diyorum. Bu data dizisi içinde eğer
_token değeri varsa (bendekini şu anda hatırlamıyorum) Form sınıfı input oluştururken değerlerini de otomatik girerken
_token değerini de yeniden oluşturmak yerinde Controller içinden gelen değeri otomatik olarak girecektir. Böylelikle yönlendirme ile açılan formun içinde eski
_token değeri saklanacaktır. İlk açılışta bu değer olmadığı için otomatik oluşuyor. Bu nedenle ilk açılışta hata vermiyor. Sanırım sorunun sebebi bu.
$data dizisi içinden
_token değerini silince sorun çözülmeli.