GkyKrkc
Merhaba arkadaşlar, laravel ile yapmış olduğum site üzerinden sanal pos ile ödeme yaptırmak istiyorum, henüz şirket açmadım ama müracatta bulundum, yani prosedürler tamamlanıncaya kadar alt yapıyı hazır hale getirmek istiyorum (Güvenli bir hosting, SSL Sertifikası, şirket ismi, satış sözleşmesi, geri kabul ve iade sözleşmesi vs vs), bunun için tavsiye edeceğiniz ödeme yöntemleri nelerdir ?, veya sizin entegre ettiğiniz bir modül ve çalıştırdığınız bir site var mı ? bu konuda yardımlarınızı bekliyorum , şimdiden çok teşekkür ederim
gokhan87
Merhaba, yakın zamanda bu aşamaların hepsinden ekipçe geçtik öncelikle kolay gelsin. Pos olarak iyzico kullandık. Oranları biraz pahalı fakat kaliteli hizmet sundular. En önemli avantajlarıda sandbox diye bir sanal alan açıyorsunuz ve entegrasyon aşaması için prosedür uygulamıyorlar. Hemen şimdi bile entegrasyon işine başlayabilirsiniz yani.
Güvenli bir hosting değilde sunucu alsanız daha iyi. Laravel geliştiriyorsanız sunucuda çok rahat edersiniz. Ayrıca e ticarete girmişken kaliteli girin derim. Ben yıllardır markum.net ile çalışıyorum. Çokta memnunum. SSL i Comodo Positive SSL yeterli oluyor ucuz zaten yıllık 12 dolar civarında. Sunucu olarak SSD aldık biz. Satış sözleşmeleri vs . ideasoft un sitesinde taslaklar mevcut. Şimdiden hayırlı olsun.