sercanozen Selamlar, Öncelikle Laravel'de yeni olduğumu belirtmek isterim. Gerek udemy gerekse youtube üzerinden yerli yabancı hocalarımın eşliğinde projemi geliştirmeye çalışıyorum. Bir süredir geliştirdiğim projemi bir yayına alarak test etmek görmek istedim. Kullandığım Laravel sürümü 5.6.23 olarak görünmektedir. Yayına almak üzere yaptığım işlemleri sırası ile anlatmak isterim. Domanin php sürümü 7.1.18 Öncelikle 1- Terminalden php artisan config:cache 2- php artisan config:clear kodlarını çalıştırdım. 3-Ardından projemin içerisindeki public klasörüm hariç tüm dosyaları hostingin ana dizininde "sistem" adında bir klasör oluşturarak içerisine topladım. 4-Public klasörümdeki dosyalarımı public_html klasörü altında topladım. 5-public_html/index.php dosyası içerisindeki require __DIR__.'/../sistem/vendor/autoload.php'; $app = require_once __DIR__.'/../sistem/bootstrap/app.php'; şeklinde güncelledim. Veritabanı oluşturup localimdeki veritabanını hostige taşıdım ve değişen veritabanı ismini ve kullanıcı adı şifremi .env dosyamın içerisinde uygun yerlerde güncelledim. Sonrasında siteyi kontrol ettiğimde Firefoxda boş bir sayfa geldiğini gördüm sonrasında chrome da kontrol ettiğimde HTTP ERROR 500 hatasının verildiğini gördüm. Araştırmalarım sırasında önerilenleri sırası ile gerçekleştirdim. sitem/bootstrap/cache klasörünün içeriğini temizledim. .htaccess dosyasını kaldırdım. public_html/index.php dosyasını localimdeki şekilde değiştirip çalıştırdım ve gelen hata sonrası yüklerken yaptığım gibi sistem klasörünün yolunu tekrar gösterdim. Bu işlem sonrasında anasayfa çalışır duruma geldi. Ancak diğer linkler çalışmamaktadır. Eğer index.php dosyasının ismini değiştirip farklı bir isimle verirsem örneğin inde.php anasayfa olarak açılmıyor ancak gelen listeden inde.php yi çalıştırdığımda diğer linklerde çalışır duruma geliyor ancak şu şekilde çalışıyor inde.php/hakkimizda gibi Farklı bir domainde tekrar tekrar denedim kaçırdığım bir şey olabilir diye ancak gelen ana sayfa bile diğerlerinde gelmemekte. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Kevin-Mitnick http://prntscr.com/jqpar7 burda 7.1.3 olarak gösterilmiş sizin ki 7.1.1 burda bir hata olmuş olabilir tekrar kurmanızda fayda var
sercanozen Kevin-Mitnick yazdıhttp://prntscr.com/jqpar7 burda 7.1.3 olarak gösterilmiş sizin ki 7.1.1 burda bir hata olmuş olabilir tekrar kurmanızda fayda var Sürümü yükselttim fakat sonuç değişmedi.