evrend Alihan kendi sorunu yanıtlamışsın, teşekkürler Böyle spesifik konularda yorum yapmak için bazen proje ile alakalı detaylı bilgi gerekebiliyor. Biz konuyu zaten seninle konuşmuştuk ama ihtiyacı olan birileri olursa, mesajın yönlendirici olacaktır.
mgsmus Merhaba, Ben Vue kullanmadığım için cevap yazamadım ama sorular genelde yanıtsız kalıyor saçma sorular mı soruyorum dediğiniz için yazma gereği hissettim. Burada daha çok Laravel ve PHP soruları ağırlıkta yanıtlanıyor, Vue diye aktif olmayan bir bölümümüz de var ama olma sebebi de Laravel'in frontend ile ilgili olarak Vue'ye küçük bir destek vermesi. Konu daha çok Frontend/Javascript ile ilgili bir konu olduğu için burada bu tür soruların yanıtlanması biraz zor olacaktır. Kendi sorunuza yanıt verdiğiniz için ayrıca teşekkürler. Belki birine yardımcı olur.
mgsmus Kötü bir amaçla söylemediğinizin farkındayım, sorun yok, siz Evren'e cevap verirken ben yazmışım bunu o yüzden sizin Evren'e verdiğiniz cevaptan sonra gelince sanki ben de olaya çok ciddi yaklaşmışım gibi bir hava oluştu