elementaryos
Merhaba, eski bir projeyi açtığımda denk geldim. Cssleri görmüyordu.
Hiçbir değişiklik yok ama autoload ile ilgili bir hata veriyor tüm temizleme işlemlerini cache config dump hepsini denedim. install update no-javascript .. lock dosyalarını sildim filan ama araştırdığımda bunları öneriyorlar zaten assets() ile aldığını söylüyorlar. Doğrudan link verdiğim için resim yerleri dahil hiçbirisini bulamıyor.
Public storage dizin izinlerini de windows üzerinden ayrıca terminal linux üzerinden chmod o+w public denesemde bir kaç kere düzeltmeyi başarmıştım. Daha sonra diğer dosyamında aynı hale geldiğini farkettim htaccess'den olabilir diye onu da kurculadım. Kısaca bir kere düzelttim kullandım nasıl düzelttiğimi bilmiyorum.
Sonra diğer dosya oldu onu düzeltirken bu da yine tekrar directory not found 404 diye yol bulamıyor. Daha önce karşılaşanlar var mı çünkü spesifik bir hata.
sineld
Proje dizininde composer update yaptıysanız, sürüm farkından dolayı farklılıklar olabilir.
Eğer sorunu çözemiyorsanız sıfır bir proje oluşturup eski projenizi buraya taşıyınız; bu zahmetli ama kesin çözümdür.