zogenas Merhabalar ; Laracona gitme gibi bir isteiğim var sizce gitmeliyim sadece laravel değil genel yazılım anlamında bişiler katar mı bana sizce ne kadar yararlı olur daha önceden giden varsa veya bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
mgsmus İmkanınız varsa tabi ki gidin, illa yazılım ile ilgili olmasına gerek yok, böyle sosyal aktiviteler psikolojik olarak da gerekli, dört duvar arasında ömrü çürütmenin bir anlamı yok (tecrübeyle sabittir)
zogenas Öncelikle Cevabınız İçin Teşekkürler Hocam zaten büyük ihtimal gideceğim fakat tam olarak laraconun amacı nedir ? yani okudum sayfasını fakat pek bişe anlayamadım
sineld İmkanınız varsa gidin, hatta öncesinden Laracon 2017 videolarını izleyin. Bildiğim kadarı ile youtube kanalında videolar yayınlanıyor. Bunun yanısıra http://laravel.istanbul/ tarafından da seminerler düzenleniyor, bunlara da katılmaya çalışın.
deathisonitsway Bu tip şeylerden fazla bir şey beklemeyin.Alayına gidiyorum basic düzeyin dışında hiç bişi alamazsınız. Sohbet mohbet için gidin.Bu yıl ki phpconf a gitmeyi düşünmüyorum mesela. Bişi yok abi. zati gidenlerin çoğunu tanıyorum.