GkyKrkc wrote:deathisonitsway wrote:
@GKYKRC ; Biraz hızlı gitmelisin diye düşünüyorum; bu işi seviyorsun ama yavaş ve tek düze gidiyorsun gibime geliyor; yanılıyor olabilirim.Detaycı değilsin,hemen soru sorma gereği duymak insanı tembelleştirir.
inan ki detay öğrenecek türkçe dökümanlar yok hocam , yabancı videoları seyretmekten dolayı, yakında ya hintçeyi öğrenecem yada rusçayı :)) ne yapalım laravel.gen.tr dahi halen ingilizce , bizede hak ver hızlı öğrenemiyoruz :))
Hızlı öğrenme yada kolay öğrenme eğitimle alakalı bir şey.Söylediğin aslında biraz birazcık kendini avutma gibi

İngilizce öğreniceksin o zaman türkçeden bir şey beklemek çok yersiz.Elbet olsa keşke ama bilim dili ingilizce maalesef.
O zaman ingilizce 1.plan olacak.
Demin söylediğim şey hızlı öğrenme; Ben mesela dockeri ogrendigimde kendi kendime öğrendim
Bakındım hep; nasıl bir şey bu diye; ilk once teorisini ve amacını öğrendim.
Ama şöyle de bir şey var; yaklasık 4-5 ay sonra; hic bilmeyen birine (aynı senin gibi) böyle böyle bir şey var; kullansana dedim;
O da aynı soruları sordu; ne icin kullanılıyor ben bilmiyorum dedi.1-2 gösterdim.
Adam aaa cok guzelmiş bu dedi..Abartısız soyluyorum 1-1.5 hafta sonra; adam bana gösterir hale geldi; dibine kadar öğrenmiş
Computer Science okumus ama benden cok daha iyi kavrama yeteneği var; Hemen anlayabiliyor...
Öğrenme yeteneği bu meslekte biraz bilgi ve detaycılıkla ilgili...