Laravel Türkiye Discord Kanalı Forumda kod paylaşılırken dikkat edilmesi gerekenler!Birlikte proje geliştirmek ister misiniz?
Elinize sağlık. Github Laravel-tr altına forkladım.

Route dosyanıza (bu kadar commente gerek yok bence) bakarken dikkatimi çekti:
// QuestionsController Sınıfında Tanımlı newQuestionForm metodu çalıştırılır.
Route::get('/soru-sor', array('as' => 'newQuestionForm', 'uses' => 'QuestionsController@newQuestionForm', 'before' => 'auth'));

// QuestionsController Sınıfında Tanımlı newQuestion metodu çalıştırılır. (Sadece POST Metoduyla, CSRF korumasıyla Çalışır)
Route::post('/soru-sor', array('as' => 'newQuestion', 'uses' => 'QuestionsController@newQuestion', 'before' => 'csrf'));
POST methodunda auth filtresi yok ancak newQuestion methodu içerisinde:
$question->user_id = Auth::user()->id;
tanımlanmış. Auth için CSRF'ye yaslanmak ne kadar mantıklı? Route grubu oluşturup before olarak 'auth', içerisindeki Route'lara ise gerektiğinde 'csrf' eklenebilir.
@Aristona :
Belirttiğim gibi Laravel'e yeni başlayanlar için taslak olarak hazırladım. O yüzden aynı şeyi de yazsa her satıra comment ekledim.

İkinci belirttiğiniz durum için;
before olarak auth olmaması mantıklı değil tabi, gözümden kaçmış. Bug Fix olarak yeni bir commit gönderdim. Siz de forkladığınız repoyu güncelleyebilirsiniz.
22 gün sonra
Bu uygulamada ve diğer hazır uygulamalarda bazı linklere tıklayınca aşağıda ki gibi bir sıkıntı oluyor. Sebebi nedir?

{{ HTML::link(URL::route('homePage'), 'Örnek Laravel Projesi', array('class' => 'navbar-brand')) }}

Başta ki soru_cevap.dev/ silince normal çalışıyor ama her link tıkladığımda bunu otomatik atıyor..
Sorunun çözümünü aşağıda buldum...

http://forums.laravel.io/d/3516

Sorun virtual host tanımlarken kullandığım url isminde "_" alt çizgi kullanmam dan kaynaklanıyormuş..
12 gün sonra
16 gün sonra
Elinize sağlık faydalı oldu.
3 ay sonra
Merhaba arkadaşlar herkese kolay gelsin. Ben uygulamyı kurdum ancak şöyle bir hata aldım yardımcı olabilir misiniz.

ErrorException
SessionHandler::read(): The session id is too long or contains illegal characters, valid characters are a-z, A-Z, 0-9 and '-,'
Aşağıdaki klasöre yetki verirseniz sorununuz büyük ihtimalle çözülür.
proje/app/storage
Nasıl vericem ?
chmod -R 755 project_path/app/storage
chown -R apache:apache project_path/app/storage
Terminale erişemiyorsanız filezilla'da klasöre sağ tıklayarak da yapabilirsiniz.
cemdemir yazdıAşağıdaki klasöre yetki verirseniz sorununuz büyük ihtimalle çözülür.
proje/app/storage
Nasıl vericem ?
chmod -R 755 project_path/app/storage
chown -R apache:apache project_path/app/storage
Terminale erişemiyorsanız filezilla'da klasöre sağ tıklayarak da yapabilirsiniz.
Hocam malesef olmadı. Şimdide böyle bir hata veriyor.

PDOException
SQLSTATE[HY000] [2013] Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 111
5 gün sonra
ErrorException
SessionHandler::read(): The session id is too long or contains illegal characters, valid characters are a-z, A-Z, 0-9 and '-,'

Bu hatayı gidermek için, app/config/session.php içerisinde bulunan
'cookie' => 'laravel_session',
laravel_session ismini değiştirin.

örnek olarak ;
'cookie' => 'soru_cevap_session',
bir ay sonra
Teşekkürler serturk, söylediğin gibi yapınca düzeldi. Ancak tam olarak sorun neydi onu anlamadım. 'laravel_session' ne demek? Bunun yerine 'soru_cevap_session' yazınca sistem neden düzeldi?
istekte bulunan kullanıcıyı tanımlamak için kullanılan bir cookieyi tanımlar.

Cookie'ler web sitesinin kullanıcı bilgisayarına bıraktığı bilgiler diye özetleyebileceğimiz bir yapı.
Örneğin dil seçtiniz. Siz daha sonra geldiğinizde tekrar aynı dilin çıkmasını cookie ile sağlanıyor (set_cookie('lang','tr)) gibi.
Laravel oturum bilgilerini kendisi oluşturuyor. PHP deki session_start() ile başlatılan olayla eşdeğer. Böylece sunucu aktif kullanıcıyı tanıyabiliyor.

Laravel cookiedeki bilgileri şifreleyerek tutuyor ve kendi oturum tanımlamalarınıda cookiede tutuyor. Session işlemlerinin yürütülmesi için cookiedeki anahtarı belirleyen bir değişken. Bu değişken uygun değilse yukardaki örnekte verilen hatayı veriyor. (Türkçe karakter veya boşluk veya kural dışı bir karakter kullanılmış olabilir)
xsearch yazdıBu değişken uygun değilse yukardaki örnekte verilen hatayı veriyor. (Türkçe karakter veya boşluk veya kural dışı bir karakter kullanılmış olabilir)
Merhaba xsearch,
Detaylı açıklama için teşekkürler çerez (cookie) ve laravelin buna bakışını anladım. Benim anlamadığım yukarıdaki cümlen oldu. Yani bu değişkenin uygunluğu neye göre belirleniyor. Ben baktığım zaman 'laravel_session' ile 'soru_cevap_session' arasında bir fark görmüyorum. İkiside herhangi bir özel karakter (yada Türkçe karakter) içermeyen birer karakter katarı (string) ifade. O zaman bu iki ifade aynı ancak birisi çalışırken diğeri çalışmıyorsa yanlış olan nedir onu anlayamadım?