Laravel Türkiye Discord Kanalı Forumda kod paylaşılırken dikkat edilmesi gerekenler!Birlikte proje geliştirmek ister misiniz?
Futbol haberleri dikeyinde faaliyet gösteren Futbol kurdu , Laravel 4 alt yapısıyla güçlendirilip, yeni tasarımıyla kullanıcıların hizmetine girmiştir. Bir iki görüntü de paylaşalım yeni tasarımdan tam olsun

Elinize sağlık güzel çalışma. İlk izlenimlerimi belirteyim.

-Haberleri okumak için üst kısımda haber titlesine, alt kısımda ise haberin devamı linkine tıklamak gerekiyor. Güzel bir fade efektiyle <article> lere link verilebilir. Üzerine tıklayamadığımız çok şey var.
-Videoların üzerine gelindiğinde play ikonuna hafif bir efekt verebilirsiniz. (veya hover olduğunda gösterebilirsiniz)
-Üstteki maddeye ek olarak, videolar sayfasında videoların üzerinde play ikonu çıkmıyor. Bu tür tutarsızlıklar düzeltilmeli.
-Menünüz çok daralmış. GS, FB, BJK ve TS "Takım Haberleri" menüsünün sub menüsü olabilir. Hatta bu 4 takım için dinamik menüler oluşturulabilir. (örn: bugünün en beğenilen fenerbahçe haberleri gibi)
-Eğlenceli videolar linki menüdeki gidişatı bozmuş. Futbol ile ilgili linklerin arasına yazılmış. Bana kalırsa kenarda olmalı.
- "2013-11-08 tarihli Amatör Ligler haberleri kategorisinde olan ve Erganispor’da Üzülmez Dönemi başlığı ile yayınlanan habere ait resim (görsel, medya)" Bu yazının görünmesi gerekli mi? Gereksiz derecede resmi duruyor.
-Footer rahatsız edici derecede büyük ve çok geniş. (Sitenin kapladığı width ile uyumsuz olarak tüm alanı kapsıyor.)
-Anasayfadaki slayt, slayt mantığından çıkmalı. Mynet gibi sitelerdeki gibi, fare ile thumblar üzerine gelip haberleri değiştirebilmeliyiz.
-Adblock kullanan kişiler için, "Sponsorlu Bağlantılar" alanında "Lütfen bizi kara listeden çıkartın, böylece siteyi geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz." gibi bir mesaj eklenebilir. Benim gibi düşünen kaç kişi var bilmiyorum, ama destek olmak istediğim siteler bu tür bir mesajla rica ederse, onları whiteliste alıyorum. (siteyi reklam çöplüğüne döndürmedikleri sürece)
-Small screenlerde logo, menünün üzerine geliyor. Menüye tıklıyorum derken logoya tıklıyorsunuz.
-Canlı sonuçlar sayfasında sağdaki video alanı dışarı taşıyor. Ayrıca Facebook widgeti diğer sayfalarda aşağıdayken neden bu sayfada yukarıda? Buda bir tutarsızlık.
-Menü, ekran biraz aşağıya çekildiğinde fixed pozisyon haline dönebilir ve tarayıcının en üstüne yapışabilir.
-Javascriptlerde .click(callback) yerine .on('click', callback) kullanabilirsiniz. .click(), live ve delegate event handlerleri bindlemiyor. on kullanmak çoğu zaman daha iyi bir kullanım.

Şuan için diyebileceklerim bunlar, kolay gelsin.
Ayrıntılı inceleme yapmadım ancak @Aristona gerekenleri yazmış
Ellerine sağlık @drlinux