GkyKrkc Mrblar laravel admin paneli olarak voyager kullanan var mı arkadaşlar , hatasız olarak laravelin hangi sürümünde daha iyi çalışıyor, yardımcı olursanız sevinirim selamlar
evrend Voyager'ı 5.4 ve 5.5 versiyonlarında sorunsuz kullanabiliyorum. "php artisan voyager:install" komutu ile temiz bir laravel projesine kurulum yaptığınıza emin olun. Sorun devam ederde büyük ihtimalle geliştirme ortamınızla alakalıdır diye düşünüyorum. Tüm laravel/php projelerimi lokalimde, laravel için özel geliştirilmiş homestead üzerinde çalıştırıyorum. Siz nerede çalıştırmayı deniyorsunuz? (Wamp, Mamp, Sanal Makine, Homestead vs.) Voyager paketinde "php artisan storage:link" olayı var. Windows üzerinde çalışması sıkıntı olabilir. Link olayını çözemezseniz voyagerda resimler ve tüm medyalar sorunlu olacaktır. NOT: Homestead/Windows'ta storage:link olayının çalışması için homestead'ın yönetici olarak çalıştırılması gerekmektedir. Dipnot: Voyager paketi çok hızlı büyüdü, çok güzel bir altyapı sunmayı vaat ediyor ama bir aydır yeni versiyon çıkarmadılar, githup reposunda issue'lar birikti, sanki proje büyüdüğü için yönetemiyorlarmış gibi geliyor, bilginize. Bu sebepten ileriki projemlerimde kullanma noktasında çekincelerim var. Ayrıca çözülmesi gereken ciddi sorgu/cache problemleri var. Ekstradan 10larca sql sorgusu çalıştıran bir yapı şu anda. Kendimde bu prolemlere kısmen çözüm ürettim ama proje atıl gibi kaldığından pull request göndermiyorum. Güncellemeler gelecek diye bekliyorum ama hala dişe dokunur bir şeyler yok.
GkyKrkc Wamp kullanıyorum , sanırım ondan kaynaklı olabilir, ilerisi için endişe verici ise hiç başlamamak mı gerekiyor acaba, projem çok büyük bir proje değil aslında , bilemiyorum kararsız kaldım şimdi teşekkür ediyorum.
sineld Geçen gün kararlı bir sürüm yakında geliyor dediler ancak, evet, Evren'in de dediği gibi repo iyi durumda görünmüyor. Ben şu an'a kadar bir projede kullandım, çok zaman kazandırdı ama oturup benzer bir sistemi kendim yazasım geliyor.