Aslında hazır konu açılmışken içimdekileri kusayım istedim @mgsmus..Çünkü felaket derecede kinim var birilerine bu konuda

yahu adam e-ticaret yazıyor...ismi lazım değil x bir site icin.Fullstack phalcon yazıyor..arkadaş bu şirket mobil applicationlara onem veren şirket.Ne diye rest yazmıyorsun..
Cevaba bak ; Geniş bir zamanda yazarız.
Artık ben buna hiç bir şey demem.Sanki about gallery photo yazıyor.Ulen tam teşekküllü e-ticaret yazıyon.Muhasebe kaydı girdisi çıktısıyla herşeyiyle.Soruyorum ne zaman bulcan acaba o geniş zamanı.Böyle bir cevap olabilir mi ya..
Demem o ki; Yine kişisel görüşümdür; tartısılır; Hayır yalnıs dusunuyorsun diyen herkese eyvallah derim.
Bana göre her application restle başlamalı.
Bu salt sunum sana temiz çalışmasından tut; USER INTERFACE olarak tabir edilen UI kısmının her türlü datanla ilişki kurmasına izin verebileceğin yalın bir yapı sunar sana; En kaba tabiriyle muhattap etmezsin kimseyle; Şartı sağlayan herkese datanı sunarsın ve senden çıkar herşey..Laravelle yaz yine hiç sorun değil.Bizde laravel phalcon karısımı bir yapı kullanıyoruz.
Burada ehemmiyetli olan şey; restin fullstackin onune gectiği gercegini artık kimse kabul etmemezlik yapamaz herhalde.Arkadaş icin ilk once kaliteli bir rest sunumu nasıl yazılır onu ogrenmesi gerekiyor...Paldır küldür rest adamı perişan eder.
@mgsmus un dediğide dogru ama; İlla herşeyi düşünmek zorunda değilsiniz.Kervan yolda düzülür mantığı da hemen hemen geçerlidir ama duruma göre de değerlendirilir.Application oyle bir hal alıyor ki; bir yeri düzelteyim derken baska yerlerin patlamadıgından emin olmanız gereken zamanları bolca görebilirsiniz.