Cok büyük bir miktardaki veriyi ayni sayfa icerisine yüklemeyi hizli arama yapmak icin istiyorum. Dediginiz gibi yajra/laravel-datatables paketini de denedim, listeleme isini ben zaten foreach kullanarak yapiyorum. Fakat ayni sorunu datatables ile de yasadim, belli bir kayit miktarindan sonra listeleme yapilamiyor. Bu yüzden yine take kullanmak durumunda kaldim.
return Datatables::of(DB::table('Bs12')->orderby('idn','desc')->get()->take(100))->make(true);
Benim asil olarak yapmak istedigim sey genel olarak bütün kayitlar icerisinde arama yapmak ve ilgili kayitlari listelemek. Kendim zaten arama da istenilen verileri getiriyorum ama bunu zaten hazir gelen Datatables tablosu icerisinde yapabilseydim iyi olurdu. Fakat burada sadece sinirlandirilmis belirli bir miktardaki veri icersinde arama yapabiliyorum.
Bu durumda Search-input kisminda sinirlama olmadan bütün kayitlar icerisinde arama yapsin istersem nasil bir izlemeliyim sizce.
Ya da alternatif bir fikri olan??
<<<<<<<<
"Aşırı düşünmeyi bırakın ve hiç var olmayan sorunları çözmeye çalışmaktan vazgeçin."