GkyKrkc
Mrb arkadaşlar io.socket ile online flash bildirim verdirmek istiyorum, yani yapmak istediğim aslında şöyle bişey ,
Sisteme yeni bir kayıt eklendiğinde diğer kullanıcıların panelinde uyarı verdirmek istiyorum yani watsap gibi bişey , yazdığın anda karşıya bildirim gidiyor ya onun gibi bişey , peki bunu ne için yapacam ?
Daha önce sizlere projemden bahsetmiştim , 112 ler için hastaneler arası hasta sevk koordinasyon sistemi yazıyorum versiyon 1 i tamamladım , versiyon 2 de bazı yeni özellikler katmak istiyorum , yani sevk eden doktora 112 komuta merkezi tarafından sevk işlemi tamamlandığı anda , yani formu kapattığımızda hastanız x hastanesi tarafından kabul edildi, hastayı almak için ambulans yönlendirildi ! Lütfen 112 ekiblerimiz gelinceye kadar hastayı transporta hazır hale getirin diye bildirim yollamak istiyorum , bunu mail olarak yapabiliyorum burada sıkıntı yok , ama mobil versiyonda arayüz tasarlıyorum , tetiklemenin laravel tarafından yapılması gerekiyor ,node.js de io.socket de böyle bişey yapılabiliyor , bunu laravele nasıl uygulayabilirim veya bunu laravel de yapmanın başka bir yöntemi var mı ? Şimdiden bepinşze teşekkür ediyorum, selamlar