truematch wrote:digitalocean ı gözün kapalı al..250 dolar nedir ya türk firması mı bunlar.aylık bütcen nedir bilemem ama 40 dolarlık makineyi alırsan üst düzey ihtiyacların gelene kadar baya bir goturur seni.hadi onu gectim 10 dolarlık makine bile acık bende cok bir şey yok test amaclı kullanıyorum ama o da cok iyi..
Sen localinde ne kullanıyorsun hazır paketler (xampp wamp gibi mi).yani sana vereceği makineye apache yada nginx,mysql,php kuramaz mısın? niye localinizde linux containerleri kullanmıyorsunuz. (vagrant,docker)
Sistemde yeniyim aslında buraya laravel öğrenmek için geldim , ama laravel haricinde bir ton iş çıktı karşıma : ) neyse iyi oldu aslında her yeni duyduğum programa çalışıyorum öğreniyorum, bizim hostingciler daha laravel ismini duymamışlar , alın siz kurun diyorum adamlar hiç oralı degiller, ve bunlar Türkiyenin önde gelen hosting firmaları , ne diyeyim bugün itibariyle Diğitalocean da bir hesap açtım başladım yavaş yavaş , şimdi onun videolarını izliyordum youtube da :)) matruşka gibi onun içinden de başka bişey çıkmaz ise tabiki :)) hepinize teşekkür ediyorum