Laravel Türkiye Discord Kanalı Forumda kod paylaşılırken dikkat edilmesi gerekenler!Birlikte proje geliştirmek ister misiniz?
Kendim kullanmak için gerek duydum, sizinle paylaşmak istedim.

https://gist.github.com/aburakayaz/a10c109e9609e36877e3b0bcf40f3427
5.4 ün dil dosyasının düzenlenmiş halidir, daha eski versiyonlarda kullanılmasının sorun olacağını sanmıyorum.
Daha önce github kullanıcısı saltun tarafından yazılmış olan https://gist.github.com/saltun/b4c117641461177523ef 'dan faydalandım, kendisine de teşekkür ederim.
Ben teşekkür ederim, yeterince araştırmamıştım sadece gist paylaştığım için, iyi çalışmalar
Bizim dil dosyaları 5.4.3, laravel son sürüm 5.4.23, validation dosyasında 2 ekleme, 1 değişiklik farkı oluşmuş ("filled" kısmını düzeltmişim zaten), ipv4 ve ipv6 eklenmiş. 3 aydır bakmamışız dosyalara. Düzeltip pull request yaparım.

Güzel olan yerler var mı diye arkadaşın dosya ile bizimkini de karşılaştırdım, biraz eski bir sürümden alınmış, düzelttiğimiz çoğu hatalar mevcut dosyada. Arkadaş bizim dosyaları kullanabilir.
https://github.com/laravel-tr/Laravel5-lang
bir yıl sonra
Attiribute isimlerini ingilizce kullanmak zorundayım.Validasyon mesajları Türkçe geliyor ama attiribute isimlerini inglizce yazdığım için ingilizce geliyor.

Tamamen Türkçe Gelmesini İstiyorum.
Bunun çözümünü aradım ama uzun zaman oldu bulamadım.
Çözüm önerebilecek olan varmı rica etsem.
kablanfatih yazdıAttiribute isimlerini ingilizce kullanmak zorundayım.Validasyon mesajları Türkçe geliyor ama attiribute isimlerini inglizce yazdığım için ingilizce geliyor.

Tamamen Türkçe Gelmesini İstiyorum.
Bunun çözümünü aradım ama uzun zaman oldu bulamadım.
Çözüm önerebilecek olan varmı rica etsem.
İlgili controllerda ;

$request->validate([
'name' => 'required',
],
[ 'name.required' => 'İsim Alanı Zorunludur.']);

Bu şekilde kullanırsan istediğin sonuca ulaşırsın.
validation.php içindeki, en altta kalan kısım olan
 'attributes' => [],
içine
 'attributes' => ['name' => 'İsim'],
yazman yeterli.
Validasyon mesajları için anlaşılmadıysa diye ekleyeyim

return [

'attributes' => [
 'title.tr' => 'Başlık',
 'title.ru' => 'Başlık',
 'title.en' => 'Başlık',
 'sort' => 'Sıralama',
 'g-recaptcha-response' => 'Doğrulama'
 //...
 ],
];
elementaryos yazdıValidasyon mesajları için anlaşılmadıysa diye ekleyeyim

return [

'attributes' => [
 'title.tr' => 'Başlık', 
 'title.ru' => 'Başlık',
 'title.en' => 'Başlık',
 'sort' => 'Sıralama',
 //...
 ],
];
'title.tr' => 'Başlık',
'title.ru' => 'Başlık',
'title.en' => 'Başlık',

Bu 4 satırın ne anlama geldiğini anlayamadım açıklayabilir misin rica etsem.
Bunların hepsini sen oluşturuyorsun. Anlaşılması için bir kaç örnek dizdim. Oraya kendinde olan alanları girmelisin. Sonuncu ise google reCAPTCHA v3 dahil edildiğinde oluşan input name. Bunu da eşliyorum ki google captcha doğrulaması geçersiz ise "g-recaptcha-response alanı boş bırakılamaz" şeklinde hata vermek yerine "Doğrulama alanı boş bırakılamaz" şeklinde son kullancının anlayacağı şekle getirsin öyle geri dönsün.
Çünkü seninde belittiğin gibi kendi input isimlerini döndürecek. Burada onları rahatça belirtebilirsin.
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim hızlı ve net cevaplar verdiğiniz için