Laravel Türkiye Discord Kanalı Forumda kod paylaşılırken dikkat edilmesi gerekenler!Birlikte proje geliştirmek ister misiniz?
2 ay sonra
Alışmıştık farklılıkları Angular JS'den anguar 2 ye geçiş gibi trajik bir geçil olmasında. 4'ten 5'e ne değişti emin değilim ama 5.2 - 5.4'e kadar pek bir şey değiştiğini zannetmem. Yeni özellikler ve syntax değişimleri de bana kalırsa abartılı bir yanı yok. Hemen dökümantasyon inceleme sonrası adapte olunabilecek şeyler.
Reddit' te de konusu dönmüş paket yöneticilerini bezdirecek bir şey sık sık güncelleme gelmesi.

Okurken laravel ile yanlış mı yapıyorum diye sorgulattı bana. Adam bir sürüm de 6 proje yapabilmiş ve birçok projenin eski sürümlerde kalmasından duyduğu rahatsızlığı ve geliştirme sıkıntısını anlatıyor.

Bu uzun vadeli destekler için çok sorun edilesi bir şey. Bakalım. LTS iyi oldu.
4 ay sonra
Evet laravelde versiyon hızlı değişiyor. Proje daha prototip aşamasındayken bile birde upgrade etme derdi çıkıyor. Bazen laravelshift kullanıyorum, 5-10 dolar vererek 1-2 günlük işten kurtarıyor. Hatta kendiniz yapsanız bu kadar düzgün yapamayabilirsiniz muhtemelen, bir çok kontrolü kendisi sağlıyor ve projeye pull request olarak gönderiyor. Zamandan kazanmak istediğinizde tavsiye ederim.