kazim.karagul Merhaba arkadaşlar, Bir kamu kurumu için geliştirdiğim projede SMS gönderimine ihtiyacımız var. Bunun için gerekli araştırmaları yapıyorum ama sizden de fikir alsam daha sağlıklı sonuçlar elde edebileceğimi düşünüyorum. Bildiğiniz SMS gönderim firmaları hangileridir ? (Ciddi işler yapan ve kamu kurumu olduğu için aniden kaçıp gitmeyecek firmalar arıyoruz) Hizmet aldığınız firma varsa neye göre seçim yaptınız ve şu anda hizmetten memnun musunuz ? Ücreti ne kadar ? Hizmet aldığınız firma varsa yazılımsal hatalar, gidip gitmemesi, geç gitmesi vb. hatalar ile karşılaştınız mı ? 2 hafta kadar zamanım var. Gerekli araştırmaları tamamladıktan sonra satın alıp entegrasyonu ile ilgileneceğim. Tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.
mgsmus Bizdeki operatörler bu hizmeti veriyor sanırım ama hiç kullanmadım, bir bakın: https://api-portal.turkcell.com.tr/
kazim.karagul Teşekkür ederim. Not aldım ve Turkcell sitesi üzerinden api ile ücretlerini inceledim. Diğer arkadaşlardan başka öneriler de bekliyorum.