loost123 Arkadaşlar sitem "https://www.saniyeler.com" ve sitemin url yapısı SEO için uygun değil. Aynı zamanda video sitesi olmasına rağmen video sitemap yok. Yazılımcının biri vakti olmadıgı için ve pek anlamadıgı için yapamam dedi ve siten laravel php ile yapılmış dedi. inceleyip fikirlerinizi yazar mısınız hakikaten şu url olayı ve sitemap olayı çok zor olmasa gerek.
loost123 mgsmus yazdıEvet, Laravel ile yapılmış, 5.0 ya da 4.x ile. Diğer dedikleriniz de siteye eklenebilir. Siz ücretli destek sağlıyor musunuz?
mgsmus loost123 yazdımgsmus yazdıEvet, Laravel ile yapılmış, 5.0 ya da 4.x ile. Diğer dedikleriniz de siteye eklenebilir. Siz ücretli destek sağlıyor musunuz? Ben sağlamıyorum kusura bakmayın, belki forumdan biri yardımcı olur.
loost123 loc yazdı@loost123 Sitenizdeki guvenlik zaafiyeti icin size mail gonderdim. Kontrol etmenizde fayda var. Teşekkür ederim adamsın.
loost123 mgsmus yazdıloost123 yazdımgsmus yazdıEvet, Laravel ile yapılmış, 5.0 ya da 4.x ile. Diğer dedikleriniz de siteye eklenebilir. Siz ücretli destek sağlıyor musunuz? Ben sağlamıyorum kusura bakmayın, belki forumdan biri yardımcı olur. Teşekkür ederim.